рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Audi 80 Avant (1991-1995), celicne sipke – Nordrive SnapFit 1

9.500 рсд

SKU: GTC13245 Kategorija:

KROVNI NOSAČI AUDI 80 AVANT (1991-1995), CELIČNE SIPKE – NORDRIVE SNAPFIT 1

Specifikacije

  • Kompletan set krovnih nosača za Audi 80 Avant (1991-1995)
  • Napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila
  • Teleskopske šipke sa podesivom dužinom od 80cm do 111cm
  • Dizajnirani za vozila sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova
  • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina je 111cm
  • Maksimalna nosivost do 100kg
  • Bezbednosne brave za sigurno montiranje
  • Podržani i sertifikovani od strane GS-TÜV

Opis proizvoda

Krovni nosači Audi 80 Avant su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Ovi kvalitetni krovni nosači su napravljeni od visokokvalitetnog čeličnog profila i pružaju izuzetnu stabilnost i sigurnost prilikom prevoza tereta.

Nordrive SnapFit 1 krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za jednostavnu ugradnju. Bilo da vam je potrebno montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle, ovi krovni nosači će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Šipke koje se montiraju na krovne šine su teleskopske i mogu se podesiti da odgovaraju različitim rastojanjima između šina od 80cm do 111cm. Ove čelične šipke su izuzetno izdržljive i obezbeđuju optimalno prianjanje na krovne šine. Dodatno su obložene EPDM gumom kako bi zaštitile krovne šine od ogrebotina i ostalih oštećenja.

Sigurnost je takođe prioritet kod Nordrive SnapFit 1 krovnih nosača. Svaka šapa za montažu na krovne šine sadrži čelični pojas koji omogućava savršeno prianjanje i bezbedno korišćenje. Osim toga, krovne šape imaju bezbednosne brave koje osiguravaju da se nosači ne pomere tokom vožnje.

Važno je da se napomene da ovi krovni nosači odgovaraju vozilima sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina je 111cm, a maksimalna nosivost je impresivnih 100kg.

Za sigurno korišćenje ovog proizvoda, preporučujemo da pažljivo pročitate uputstva za montažu koja se nalaze u pakovanju i da se strogo pridržavate navedenih pravila. Takođe, proverite da li su svi delovi iz seta prisutni pre montiranja. Bezbednost je ključna, a pravilno montirani krovni nosači pružaju osnovu za bezbedno putovanje sa vašim teretom.

Pogledajte našu zvaničnu stranicu proizvoda, gde možete pronaći sve dodatne informacije o krovnom nosaču Audi 80 Avant (1991-1995) i pregledati našu kompletnu ponudu krovnih nosača.

Prednosti:
– Jednostavna instalacija i upotreba
– Visokokvalitetni čelični materijal za izdržljivost i sigurnost
– Teleskopske šipke sa mogućnošću podesivosti
– Bezbednosne brave za sigurno korišćenje
– Podržani i sertifikovani od strane GS-TÜV

🛒Kupite krovne nosače Audi 80 Avant (1991-1995) odmah i obezbedite siguran i praktičan način za prevoz tereta na vašem vozilu!

No reviews to show
OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja