рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Audi 200 Karavan (1983-1990), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5947 Kategorija:

KROVNI NOSAČI Audi 200 Karavan (1983-1990), alu šipke – Nordrive RailPro M

Specifikacija

 • Kompatibilnost: Audi 200 Karavan (1983-1990)
 • Materijal: Aluminijum
 • Sertifikat: GS-TÜV
 • Maksimalna nosivost: 100kg
 • Dužina šipki: 120cm

Krovni nosači su neophodan dodatak za vaše vozilo, a Nordrive RailPro M krovni nosači su rešenje koje će zadovoljiti sve vaše potrebe. Izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, ovi krovni nosači su izuzetno izdržljivi i pouzdani.

Jednostavna montaža i kompatibilnost

Nordrive krovni nosači dolaze kao kompletan set koji je spreman za ugradnju na vaše vozilo. Set je specifično dizajniran za Audi 200 Karavan (1983-1990), što ga čini idealnim izborom za vlasnike ovog modela automobila. Ne samo da se savršeno uklapa uz vaše vozilo, već i omogućava jednostavnu montažu bez potrebe za dodatnim prilagođavanjima.

Siguran i praktičan dizajn

Šipke krovnih nosača izrađene su od eloksiranog aluminijuma, koji je lagan, ali izuzetno izdržljiv materijal. Kanali na šipkama omogućavaju montažu različitih nosača za skije i bicikle, pružajući vam fleksibilnost pri organizaciji i transportu vaše sportske opreme. Takođe, šipke su opremljene gumenim profilima koji sprečavaju klizanje tereta i štite od oštećenja.

Krovne šape su dizajnirane da pruže maksimalno prianjanje i sigurnost prilikom montaže na vaše vozilo. Izrađene su od visokokvalitetne plastike otporne na habanje i lako se pričvršćuju na uzdužne krovne šine. Uz krovne šape dolaze i bezbednosne brave sa 3 ključa, koje dodatno osiguravaju vaš teret tokom putovanja.

Bezbednost i uputstva za montažu

Da biste sigurno koristili ove krovne nosače, važno je pažljivo pročitati i pratiti uputstva za montažu. U uputstvu ćete pronaći sve potrebne informacije o postupku montaže i proveri ispravnosti delova. Takođe, molimo vas da se strogo pridržavate bezbednosnih uputstava kako biste osigurali sigurnost vašeg vozila i tereta.

Prednosti

 • Jednostavna montaža: Kompletan set spreman za ugradnju na vaše vozilo.
 • Kompatibilnost sa Audi 200 Karavan (1983-1990): Savršeno se uklapa uz ovaj model automobila.
 • Izdržljiv materijal: Aluminijumske šipke pružaju dugotrajnost i sigurnost.
 • Fleksibilnost u transportu: Kanali na šipkama omogućavaju montažu različitih nosača za skije i bicikle.
 • Siguran dizajn: Krovne šape obezbeđuju čvrsto prijanjanje i dodatnu sigurnost sa bezbednosnim bravama.

Nordrive RailPro M krovni nosači su neizostavan dodatak za vaše putovanje. Njihova izuzetna izdržljivost i praktičnost čine ih idealnim izborom za sve vaše potrebe prevoza. Kupovinom ovog seta, dobićete kvalitetan proizvod koji će vam olakšati organizaciju i transport tereta. Ne čekajte, već danas nabavite Nordrive RailPro M krovne nosače i iskusite sve prednosti koje oni pružaju!


Napomena: Ova produktna specifikacija je kreirana na osnovu informacija koje smo dobili o proizvodu i nije zvanična specifikacija proizvođača. Uvek proverite tačne informacije pre kupovine proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja