рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Alfa Romeo Stelvio 5 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9201 Kategorija:

KROVNI NOSAČI ALFA ROMEO STELVIO 5 VRATA (2017-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Prednosti

 • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn
 • Kvalitetna izrada od najkvalitetnijeg aluminijuma
 • Jednostavno i brzo postavljanje na krov vozila
 • Dobar koeficijent otpora vazduha i prigušenje buke
 • Maksimalna nosivost od 75kg

Specifikacije

 • Set krovnih nosača za Alfa Romeo Stelvio 5 vrata (2017-)
 • Aluminijumske šipke u crnoj boji
 • Dužina šipki: 118cm
 • 4 krovna hvatača (šape-stope) uključena
 • Bezbedan i pouzdan krovni kit za pričvršćivanje

Krovni nosači Alfa Romeo Stelvio 5 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo T Dark su savršeno rešenje za svaku potrebu prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od najkvalitetnijeg aluminijuma, ovi krovni nosači su sigurni, atraktivni i ekskluzivnog dizajna.

Uz visokokvalitetnu izradu, krovne šipke imaju aerodinamičan oblik poput avionskog krila. Ovaj dizajn ima dvostruku korist – smanjuje otpor vazduha i poboljšava prigušenje buke tokom vožnje. Važno je napomenuti da kvalitetne krovne šipke poput ovih imaju mnogo bolje performanse u odnosu na jeftinije alternative.

Postavljanje krovnih šipki na krov vozila je veoma jednostavno i brzo. Nijedno iskustvo ili posebne veštine nisu potrebni. Sve što treba da uradite je da sledite uputstva za montažu i uživate u svom novom setu krovnih nosača.

Ovi krovni nosači su dizajnirani da budu univerzalni za Alfa Romeo Stelvio sa 5 vrata (modeli od 2017. godine). Dostupni su kao kompletan set spreman za ugradnju. Set se sastoji od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope), koji su napravljeni od izdržljivog čelika.

Maksimalna nosivost ovih krovnih nosača je impresivnih 75kg. To znači da možete bezbedno prevoziti veće terete poput krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikle. Ne morate brinuti o tome da će vaša oprema biti oštećena ili da će se povrediti tokom putovanja.

Sigurnost je takođe važan aspekt ovih krovnih nosača. Svi proizvodi Cruz su testirani i imaju sertifikate GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. Možete biti sigurni da su ovi krovni nosači prošli rigorozne bezbednosne standarde.

Uz ove krovne nosače, imate mogućnost da poručite i bravice za zaključavanje nosača. Ove bravice su opcionalne i nisu neophodan deo za montažu krovnih nosača. Odluka o njihovoj upotrebi zavisi od vaših individualnih potreba za sigurnošću i zaštitom.

Uvereni smo da ćete biti zadovoljni kvalitetom i performansama krovnih nosača Alfa Romeo Stelvio 5 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo T Dark. Pružajući vam sigurnost, praktičnost i izuzetan dizajn, ovi nosači će unaprediti vaše iskustvo prevoza i omogućiti vam da nosite sve što vam je potrebno na siguran i pouzdan način.

Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja ili nedoumice, slobodno se obratite našoj tehničkoj podršci na brojeve telefona 021/442-954 ili 021/6339-223. Naš stručni tim će biti više nego srećan da vam pruži sve informacije i asistenciju koja vam je potrebna.

Napomena: Kao profesionalci u oblasti prodaje krovne opreme, mi posedujemo bogato iskustvo u testiranju i korišćenju različitih proizvoda. Na osnovu našeg iskustva, bez ustezanja preporučujemo krovne nosače Alfa Romeo Stelvio 5 vrata (2017-), alu šipke – Cruz Airo T Dark kao odličan izbor za vas.

Prednosti

 • Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn
 • Kvalitetna izrada od najkvalitetnijeg aluminijuma
 • Jednostavno i brzo postavljanje na krov vozila
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja