рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Alfa Romeo Giulietta 5 vrata (2014-), alu šipke – Cruz Airo T Dark

20.800 рсд

SKU: GTC9199 Kategorija:

KROVNI NOSAČI ALFA ROMEO GIULIETTA 5 VRATA (2014-), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO T DARK

Krovni nosači su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnog aluminijumskog ili čeličnog profila u zavisnosti od modela nosača. Krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama zavisno o tipu krova automobila (sa i bez pričvrsnih tačaka na krovu, sa uzdužnim šinama odvojenim od krova ili sa integrisanim uzdužnim šinama).

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate: GS-TÜV, City Crash, i CEPE/ONU.

Svaki kupac pri kupovini krovnog nosača u našim maloprodajnim objektima ima obezbeđenu besplatnu montažu krovnog nosača!

Set za montažu krovnih nosača

Set za montažu krovnih nosača se isporučuje u kompletu od 2 krovne šipke i 4 krovna hvatača (šape-stope). Prikazana cena ovog proizvoda se odnosi za navedeni set.

Uz krovni nosač možete poručiti i bravice za zaključavanje nosača koje se kupuju opciono. OVDE

Bravice nisu neophodan deo za montažu krovnog nosača.

Navedeni Set krovnih nosača se sastoji od:

 • Krovne šipke – Cruz Airo T Dark
 • Krovni Kit – Cruz 935-612

Krovne šipke – Cruz Airo T Dark

Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji (avionsko krilo). Krovne šipke su sastavni deo krovnog nosača.

Siguran, atraktivan i ekskluzivan dizajn. Šipke Airo T Dark su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma. Postavljanje krovnih šipki na krov vozila je veoma jednostavno i brzo. Ove krovne šipke imaju dobar koeficijent otpora vazduha i poboljšano prigušenje buke za razliku od jeftinijih krovnih nosača. Hvatači (stope) su napravljeni od veoma kvalitetnog čelika, a poklopci hvatača su izrađeni od izdržljive ABS plastike. Postavljanje dodatne opreme poput krovnog kofera, nosača bicikala i nosača skija je veoma lako zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovne šipke.

Dužina šipki je 108cm, a maksimalna nosivost je 75kg.

Molimo vas da pročitate Upustvo za Montiranje Krovnih šipki.

Krovni Kit – Cruz 935-612

Krovni kit je deo koji je potreban za pričvršćivanje krovnih šipki na krov automobila. Komplet je dizajniran tako da nedvosmisleno odgovara tipu automobila za koji je naznačen. Krovni kit je napravljen od visokokvalitetnog čelika.

Molimo vas da pročitate Upustvo za Montiranje Krovnog Kit-a.

Molimo vas da pažljivo pročitate Bezbednosno Upustvo i da se strogo pridržavate navedenih pravila.

Ako niste sigurni da li su navedeni krovni nosači odgovarajući za vaš auto, možete pozvati tehničku podršku na 021/442-954 ili 021/6339-223.

Zemlja porekla: Španija.

Zvanična stranica proizvoda.

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača.

Prednosti

 • Aerodinamičan i ekskluzivan dizajn
 • Sigurno i atraktivno montiranje
 • Poboljšano prigušenje buke

Specifikacije

 • Materijal: Aluminijumski profil
 • Boja: Crna
 • Dužina šipki: 108cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg
 • Zemlja porekla: Španija

Kupovina krovnih nosača Alfa Romeo Giulietta 5 vrata (2014-), alu šipke – Cruz Airo T Dark

Ovi krovni nosači su savršeno rešenje za transport vaših tereta na krovu vozila. Kroz sopstveno iskustvo procenjujem da su ovi nosači odličnog kvaliteta i pružaju sigurno i atraktivno montiranje na vaš automobil. Sa ovim nosačima, imaćete mogućnost da nosite krovne kofera, nosače za bicikle ili nosače za skije, pružajući vam potrebnu fleksibilnost za vaše avanture.

Jedna od najvećih prednosti ovih krovih nosača je aerodinamičan i ekskluzivan dizajn. Krovne šipke Airo T Dark su izrađene od najkvalitetnijeg aluminijuma, obezbeđujući sigurnu i stabilnu montažu. Takođe, ove šipke imaju dobar koeficijent otpora vazduha i prigušuju buku, što ih čini boljim izborom u poređenju sa jeftinijim opcijama. Hvatači (stope) su izrađeni od čelika visokog kvaliteta, a poklopci hvatača su izdržljivi i napravljeni od ABS plastike.

Montiranje ovih krovnih nosača na vaš automobil je veoma jednostavno i brzo zahvaljujući kanalu na gornjoj strani krovnih šipki. Ove šipke su posebno dizajnirane da se besprekorno uklope sa Alfa Romeo Giulietta 5 vrata (2014-) modelom.

Krovni nosači su izrađeni od visokokvalitetnog aluminijumskog prof

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja