рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Alfa Romeo 159 SW (2006-2011) bez uzduznih krovnih sina – Cam Driver 5021

7.800 рсд

SKU: GTC13020 Kategorija:

KROVNI NOSAČI ALFA ROMEO 159 SW (2006-2011) BEZ UZDUŽNIH KROVNIH SINA – CAM DRIVER 5021

ODLIČNO REŠENJE ZA VAŠE PREVOZNE POTREBE

Krovni nosači su neophodan dodatak za vaše vozilo ako planirate da prevozite teret na krovu. Sa kvalitetno izrađenim čeličnim profilom, krovni nosači Alfa Romeo 159 SW (2006-2011) bez uzdužnih krovnih sina – Cam Driver 5021 su idealno rešenje za sve vaše potrebe prevoza.

KOMPLETAN SET SPREMAN ZA UGRADNJU

Cam Driver krovni nosači dolaze kao kompletan set, spreman za brzu i jednostavnu ugradnju na vaše vozilo. Dostupni su u različitim verzijama, koje zavise od tipa krova vašeg vozila, kao i od prisustva pričvršćenih tačaka ili uzdužnih šina.

OMOGUĆAVA MONTIRANJE RAZLIČITOG PRIBORA

Kad jednom imate krovne nosače na svom vozilu, moći ćete da montirate krovne koferima, ski nosače ili nosače za bicikle. Sve što vam je potrebno za sigurno i praktično prevozivanje vašeg tereta.

ROBUSTNA KONSTRUKCIJA SA PREPORUČENOM NOSIVOŠĆU OD 50KG

Krovni nosači Cam Driver izrađeni su od crnih, čeličnih šipki i krovnih šapa (hvataljki) koje garantuju sigurno držanje tereta. Sa preporučenom nosivošću od 50kg, možete biti sigurni da će vaš teret biti siguran tokom vožnje.

DVA DOSTUPNA MODELA DUVŽINA ŠIPKI

Šipke za krovne nosače su dostupne u dužinama od 110cm ili 120cm, zavisno od modela vašeg automobila. Oba modela garantuju sigurno prihvatanje tereta i olakšavaju vaše putovanje.

POGLEDJTE NAŠU KOMPLETNU PONUDU KROVNIH NOSAČA

U našoj ponudi možete pronaći različite modele i marke krovnih nosača koji su prilagođeni vašim potrebama.

PREDOVI KROVNIH NOSAČA CAM DRIVER 5021:

  • Robusna konstrukcija za siguran prevoz tereta
  • Jednostavna ugradnja bez potrebe za dodatnim alatima
  • Pogodan za montiranje različitog pratećeg pribora

Zaključak: Krovni nosači Alfa Romeo 159 SW (2006-2011) bez uzdužnih krovnih sina – Cam Driver 5021 su odličan dodatak za vaše vozilo koje vam omogućava siguran i praktičan prevoz tereta. Uz njihovu pomoć možete montirati krovne kofera, ski nosače ili nosače za bicikle. Sa njima, vaša putovanja postaju udobnija i bezbrižna.

Nabavite svoj set krovni nosača već danas i uživajte u svim prednostima koje vam oni pružaju!

Napomena: Ova izjava je bazirana na mojim iskustvima i ispitivanju proizvoda. Rezultati se mogu razlikovati u zavisnosti od korišćenja i uslova.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja