рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Alfa Romeo 159 Sportwagon (sa uzduznim sinama) 5v (2005-), alu sipke – G3 Clop.Airflow Alu 110

14.500 рсд

SKU: GTC12658 Kategorija:

KROVNI NOSAČI ALFA ROMEO 159 SPORTWAGON (SA UZDUŽNIM SINAMA) 5V (2005-), ALU SIPKE – G3 CLOP.AIRFLOW ALU 110

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od visoko kvalitetnog aluminijumskog profila. G3 krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama zavisno o tipu krova vozila (sa i bez pričvrsnih tačaka, sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova ili sa integrisanim uzdužnim šinama).

Svi G3 krovni nosači poseduju City Crash sertifikat. Svi modeli G3 krovnih nosača (Open, Pacific, Clop) su uspešno prošli ISO/PAS testove. Svi krovni nosači su testirani udarnom snagom od 8G i testirani su na nosivost od 50 kg (za Pacific nosače 75 kg).

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla.

Specifikacije

  • Model: G3 Clop.Airflow Alu 110
  • Materijal: Aluminijum visokog kvaliteta
  • Dužina: 110 cm
  • Maksimalna nosivost: 75 kg

G3 Clop.Airflow Alu 110 krovni nosači napravljeni su od aluminijuma visokog kvaliteta. Njihov elegantan dizajn omogućava jednostavno montiranje krovnih kofera, nosača skija ili bicikla. Krajevi šipki poseduju posebne poklopce koji služe da zaštite krajeve od oštećenja.

Navedeni model krovnih nosača je namenjen samo za vozila opremljena sa integrisanim šinama ili standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova.

Da biste sigurno koristili ovaj proizvod, molimo vas da pažljivo pročitate uputstva za montiranje i proverite da li su na broju svi potrebni delovi iz navedenog seta.

Ugradnja

Krovni nosači se veoma jednostavno montiraju. G3 Clop.Airflow Alu 110 krovni nosači se sastavljaju uz pomoć samo jednog inbus ključa. Način montiranja možete videti na video snimku koji je dostupan uz ovaj proizvod.

Za sigurnu upotrebu, proverite da li su sve komponente prisutne pre montaže. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte na broj 021/442-954.

PREDNOSTI

  • Lako montiranje uz pomoć jednog inbus ključa
  • Visokokvalitetan aluminijum za dugotrajnu upotrebu
  • City Crash sertifikovani, prošli su ISO/PAS testove

POZOVITE NAS DANAS I OBEZBEDITE SIGURAN I POUZDAN NOSAČ ZA VAŠE VOZILO!

Pogledajte našu kompletnu ponudu krovnih nosača na OXO MARKET.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja