рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosači Alfa Romeo 159 Sportwagon (2006-2013), alu šipke – Nordrive RailPro M

9.900 рсд

SKU: GTC5945 Kategorija:

KROVNI NOSAČI ALFA ROMEO 159 SPORTWAGON (2006-2013), ALU ŠIPKE – NORDRIVE RAILPRO M

Faktički naslov (Markdown H1):

Krovni nosači za Alfa Romeo 159 Sportwagon (2006-2013), aluminijumske šipke – Nordrive RailPro M

OPIS PROIZVODA

Krovni nosači su idealno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijumskog profila, Nordrive krovni nosači predstavljaju kompletno rešenje za montažu na vaš automobil.

KARAKTERISTIKE

 • Visokokvalitetni aluminijumski profil
 • Kompletan set za ugradnju
 • GS-TÜV sertifikat
 • Kompatibilni sa različitim tipovima krovova
 • Montaža krovnih kofera, ski nosača i nosača za bicikle

BENEFITI

Uz krovne nosače Alfa Romeo 159 Sportwagon (2006-2013), alu šipke Nordrive RailPro M možete bezbedno i sigurno prevoziti sve što vam je potrebno prilikom putovanja. Njihov visokokvalitetni aluminijumski profil garantuje izdržljivost i pouzdanost.

Zahvaljujući kompletnom setu za ugradnju, krovni nosači su jednostavni za montažu i omogućavaju vam da ih brzo i lako postavite na svoj automobil. Ovi krovni nosači su pažljivo dizajnirani i testirani da zadovolje visoke standarde bezbednosti. Sa GS-TÜV sertifikatom, možete biti sigurni da će vaše stvari biti sigurno i čvrsto montirane.

Nordrive krovni nosači su kompatibilni sa različitim tipovima krovova i mogu se koristiti sa vozilima koja imaju i sa vozilima koja nemaju pričvrsne tačke, kao i sa standardnim šinama ili niskoprofilnim šinama. Bez obzira na vrstu krova vašeg vozila, ovi nosači pružaju sigurno i stabilno postavljanje krovnih kofera, ski nosača i nosača za bicikle.

Sigurnost je uvek na prvom mestu prilikom prevoza tereta na krovu vozila. Zato su šipke od eloksiranog aluminijuma opremljene kanalima u koje se ubacuju gumeni profili, koji su otporni na klizanje i zaštitu od oštećenja. Ovi kanali omogućavaju montažu nosača za skije i nosača za bicikle, uz koje dobijate i T-profile koji se idealno uklapaju u kanale. Donji kanali su posebno oblikovani da omoguće lako montiranje krovnih šipki na krovne šape, jednostavno navlačenjem šapa u kanale. Nakon montaže šipki, krajeve šipki zaštitite gumenim poklopcima. Krovne šape su izrađene od kompozitne plastike visoke otpornosti i elegantnog dizajna. Pomoću hvatača, šape se pričvršćuju na uzdužne krovne šine vašeg automobila. Dizajnirane su da omoguće maksimalno prianjanje i sigurnost pri montiranju na krovne šine. Kao dodatnu meru sigurnosti, uz krovne šape dobijate i bezbednosne brave sa 3 ključa.

Ovi krovni nosači su namenjeni vozilima opremljenim sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova. Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina, na koje je moguće montirati ove nosače, je 112,5cm. Nosači mogu nositi do 100kg tereta. Dužina šipki je 120cm, što je optimalna dužina za većinu potreba.

SPECIFIKACIJE

 • Kompatibilni sa Alfa Romeo 159 Sportwagon (2006-2013)
 • Materijal: Aluminijum
 • Dimenzije šipki: 120cm
 • Maksimalno dozvoljeno rastojanje između šina: 112,5cm
 • Maksimalna nosivost: 100kg

PREDNOSTI

 • Visokokvalitetni aluminijumski profil
 • Jednostavna montaža
 • Bezbednost i pouzdanost

AKCIJA!

Ne gubite vreme! Nabavite krovne nosače Alfa Romeo 159 Sportwagon (2006-2013), alu šipke Nordrive RailPro M i uživajte u sigurnom i bezbrižnom putovanju. Sa ovim krovni nosači, možete biti sigurni da će vaše stvari biti dobro montirane i da će stići na odredište neoštećene.

Da biste se uverili u kvalitet i performanse ovih nosača, pročitajte iskustva drugih korisnika na našem zvaničnom sajtu. Uverite se sami zašto su Nordrive nosači pravi izbor za vaše vozilo.

Ne propustite ovu priliku i poručite svoje krovne nosače već danas! Vaše putovanje zaslužuje najbolje!

Pogledajte sve krovne nosače u našoj ponudi i pronađite model koji odgovara vašem vozilu.

Napomena: Ova objava je napisana na osnovu informacija o proizvodu i neće se podudarati sa stvarnim karakteristikama i prednostima.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja