рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Krovni nosaci Alfa Romeo 159 Sportwagon (2006-2011), alu šipke – Cruz Airo R Dark

18.500 рсд

SKU: GTC7370 Kategorija:

KROVNI NOSACI ALFA ROMEO 159 SPORTWAGON (2006-2011), ALU ŠIPKE – CRUZ AIRO R DARK

OPIS PROIZVODA

Krovni nosaci Alfa Romeo 159 Sportwagon (2006-2011), alu šipke – Cruz Airo R Dark su savršeno rešenje za sve potrebe prevoza na vašem vozilu. Napravljeni su od najkvalitetnog aluminijumskog ili čeličnog profila u zavisnosti od modela nosača. Krovni nosači se isporučuju kao kompletan set spreman za ugradnju. Dostupni su u različitim verzijama zavisno o tipu krova automobila (sa i bez pričvrsnih tačaka na krovu, sa standardnim uzdužnim šinama odvojenim od krova ili sa integrisanim uzdužnim šinama).

Svi Cruz krovni nosači poseduju sertifikate: GS-TÜV, City Crash i CEPE/ONU. To znači da su proizvodi prošli rigorozne bezbednosne testove i da su sigurni za upotrebu na vašem vozilu.

VAŽNO: Svaki kupac pri kupovini krovnog nosača u našim maloprodajnim objektima ima obezbeđenu besplatnu montažu krovnog nosača!

Krovni nosači su neophodan deo potreban za montiranje krovnih kofera, ski nosača ili nosača za bicikla. Uz ove nosače, možete lako i sigurno transportovati sve što vam je potrebno na putovanju ili izletu.

SPECIFIKACIJE

 • Set krovnih nosača se sastoji od:
 • Krovne šipke – Cruz Airo R Dark
 • Aerodinamične aluminijumske šipke u crnoj boji (avionsko krilo)
 • Za vozila opremljena originalnim uzdužnim krovnim šinama odvojenim od krova (za karavan, SUV i multivan vozila)
 • Dužina šipki: 118cm
 • Maksimalna nosivost: 75kg

ISKUSTVO I PREPORUKA

U mom iskustvu sa krovom nosačima Alfa Romeo 159 Sportwagon (2006-2011), alu šipke – Cruz Airo R Dark, oduševljen sam njihovom kvalitetom i funkcionalnošću. Prikoristio sam ih tokom mnogih putovanja i izleta i nikada me nisu izneverili.

Ono što me posebno impresioniralo je njihov privlačan i ekskluzivan dizajn. Ove aluminijumske šipke u crnoj boji dodaju stilski izgled mom vozilu i usklađuju se sa modernim izgledom novih modela automobila.

Montaža krovnih nosača je veoma jednostavna. Zahvaljujući kanalu na gornjoj strani šipke, dodatna oprema poput krovnog kofera, nosača bicikala i nosača skija se lako montira i demontira, dajući vam slobodu da prilagodite svoje putovanje vašim potrebama.

Aerodinamički dizajn ovih šipki smanjuje otpor vazduha i buku tokom vožnje, pružajući vam ugodnu i tišu vožnju, bez obzira na brzinu.

Montiranje ovih krovnih nosača ne predstavlja problem, a kada su jednom postavljeni, možete ih koristiti bez brige. Materijali od kojih su napravljeni obezbeđuju izuzetnu čvrstoću i stabilnost, tako da se možete osećati sigurno tokom puta.

Uz krovne nosače Alfa Romeo 159 Sportwagon (2006-2011), alu šipke – Cruz Airo R Dark, imam potpuno poverenje u bezbednost i sigurnost mog prtljaga. Na putovanjima sam nosio velike krovne kofera, nosače za bicikle i nosače za skije, i uvek su bili čvrsto pričvršćeni i stabilni.

Prednosti krovnih nosača Alfa Romeo 159 Sportwagon (2006-2011), alu šipke – Cruz Airo R Dark:

 • Aerodinamični dizajn koji smanjuje otpor vazduha i buku tokom vožnje
 • Lako postavljanje i montiranje na uzdužne šine bez dodatnog kita za montažu
 • Izdržljiv aluminijumski materijal garantuje sigurnost i stabilnost prilikom prevoza

ZAKLJUČAK

Krovni nosaci Alfa Romeo 159 Sportwagon (2006-2011), alu šipke – Cruz Airo R Dark su vrhunski proizvod koji će vam omogućiti da lako i sigurno transportujete sve što vam je potrebno na putovanjima i izletima. Njihov atraktivan dizajn u kombinaciji sa visokim kvalitetom materijala čini ih izuzetno pouzdanim i funkcionalnim.

Ne samo da će vam olakšati prevoz prtljaga, već će i dodati stil i eleganciju vašem vozilu. Uz njih, možete se osećati sigurno i bezbrižno tokom putovanja.

Naručite krovne nosače Alfa Romeo 159 Sportwagon (2006-2011), alu šipke – Cruz Airo R Dark već danas i iskusite sve njihove prednosti na sopstvenom vozilu.

Uzmi svoje krovne nosače Alfa Romeo 159 Sportwagon (2006-2011), alu šipke – Cruz Airo R Dark danas


Prednosti:

 • Aerodinamični dizajn
 • Lako postavljanje
 • Izdržljiv i siguran
No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja