рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Jeep Grand Cherokee III (2004-2010)

2.500 рсд

SKU: GTC6501 Kategorije: ,

TEPIH PATOSNICE JEEP GRAND CHEROKEE III (2004-2010)

Tepih patosnice su neophodan dodatak za vaš Jeep Grand Cherokee III (2004-2010). Ove patosnice su napravljene od visokokvalitetnog materijala i precizno se uklapaju kako bi zaštitile pod vašeg vozila. Uživajte u udobnosti i stilu sa ovim originalnim patosnicama koje su dizajnirane da zadovolje sve vaše potrebe.

Specifikacije

  • Materijal: Visokokvalitetni tepih
  • Kompatibilnost: Jeep Grand Cherokee III (2004-2010)
  • Tip: Tipske-originalne patosnice
  • Set: 1 set tepih patosnica

Precizno prilagođeno vašem vozilu

Tepih patosnice za Jeep Grand Cherokee III (2004-2010) su dizajnirane da se savršeno uklapaju u prostor za noge. Sa ovim tepih patosnicama, ne samo da ćete zaštititi pod od prljavštine, vlage i habanja, već ćete i unaprediti izgled unutrašnjosti vašeg vozila.

Patosnice su tipske-originalne i precizno proizvedene kako bi savršeno pokrivale prostor vozila za koji su namenjene. Ovo osigurava da patosnice ostanu na svom mestu i ne klize čak ni tokom intenzivne upotrebe. Uživajte u sigurnom i udobnom vožnji bez brige da će patosnice izgubiti svoj položaj.

Kvalitetan materijal za dugotrajnu upotrebu

Kvalitet materijala od kojeg su izrađene ove tepih patosnice garantuje njihovu dugotrajnost. Bez obzira na to koliko često ulazite i izlazite iz vozila, patosnice će zadržati svoj oblik i izgled. Materijal je izdržljiv i otporan na habanje, obezbeđujući dugoročnu zaštitu poda vašeg automobila.

Praktični detalji za vašu bezbednost

Tepih patosnice Jeep Grand Cherokee III (2004-2010) poseduju fiksatore koji sprečavaju klizanje patosnica nakon montaže. Fiksatori su prisutni samo na patosnicama gde je to fabrički predviđeno. Na ovaj način, patosnice ostaju čvrsto postavljene, čak i tokom naglih pokreta ili kočenja, čime se obezbeđuje dodatna sigurnost prilikom vožnje.

Dodatno unapređenje unutrašnjosti vašeg Jeepa

Osim što pružaju zaštitu i udobnost, tepih patosnice za Jeep Grand Cherokee III (2004-2010) doprinose i estetici unutrašnjosti vozila. Uz njihov precizan oblik i skladan dizajn, patosnice se savršeno uklapaju u enterijer vašeg Jeepa, pružajući mu sofisticiran izgled.

Prednosti

  • Precizno prilagođene Jeep Grand Cherokee III (2004-2010)
  • Visokokvalitetni materijal za dugotrajnu upotrebu
  • Fiksatori sprečavaju klizanje patosnica

Uzmite tepih patosnice za Jeep Grand Cherokee III (2004-2010) i unapredite svoje iskustvo vožnje. Zaštitite pod od prljavštine i habanja, istovremeno dodajući stil i sofisticiranost unutrašnjosti vašeg vozila. Ne gubite vreme, već iskoristite priliku da vaš Jeep bude udoban i siguran uz ove premium patosnice.

SHOP NOW

Kupovinom proizvoda podržavate OXO MARKET.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja