рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Hyundai ix20 (2010-)

2.500 рсд

SKU: GTC6521 Kategorije: ,

TEPIH PATOSNICE HYUNDAI IX20 (2010-)

Tepih patosnice za vaš Hyundai ix20

Izuzetan kvalitet i precizno uklapanje

Tepih patosnice Hyundai ix20 (2010-) su idealan dodatak za vaš automobil. Napravljene od visokokvalitetnog materijala, ove tepih patosnice će se savršeno uklopiti u enterijer vašeg vozila. Sa preciznim dizajnom i izradom, tepih patosnice su tipske-originalne, pružajući vam sigurnost da su napravljene baš za vaš model automobila.

Dodatna sigurnost uz fiksatore

Jedinstvena karakteristika ovih tepih patosnica su fiksatori koji sprečavaju klizanje nakon montaže. To znači da nećete morati da brinete o tome da će tepih patosnice izgubiti svoj položaj prilikom ulaska ili izlaska iz vozila. Fiksatori su dizajnirani tako da se savršeno uklapaju tamo gde je to fabrički predviđeno, pružajući vam dodatnu sigurnost.

Kvalitetan materijal za dugotrajnu upotrebu

Tepih patosnice Hyundai ix20 (2010-) su izrađene od kvalitetnog materijala koji je otporan na habanje i traje dugo. Bez obzira da li se radi o prljavštini, vodi ili drugim svakodnevnim situacijama, ove tepih patosnice će zadržati svoj izgled i funkcionalnost tokom vremena. Savršeno su dizajnirane da se lako održavaju i čiste, tako da uvek možete imati čist i uredan enterijer.

Zaključak

Tepih patosnice Hyundai ix20 (2010-) su odličan izbor za vaš automobil. Uz njih ćete dobiti ne samo visokokvalitetan proizvod, već i precizno uklapanje, dodatnu sigurnost fiksatora i dugotrajnu upotrebu. Nećete morati da brinete o klizanju patosnica ili o njihovom izgledu tokom vremena. Nabavite set tepih patosnica i unesite novu dimenziju udobnosti i sigurnosti u svoj automobil.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet i precizno uklapanje
  • Dodatna sigurnost uz fiksatore
  • Kvalitetan materijal za dugotrajnu upotrebu

Naručite danas set tepih patosnica Hyundai ix20 (2010-) i iskusite vrhunsku kvalitetu i udobnost u svom automobilu!

SHOP NOW

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja