рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Fiat Panda II (2003-2012)

2.500 рсд

SKU: GTC6652 Kategorije: ,

Tepih patosnice Fiat Panda II (2003-2012)

Kvalitetne patosnice za vaš Fiat Panda II

Ilustracija prikazuje kvalitet patosnice, dok sam oblik patosnice zavisi od tipa automobila.

Pronalaženje savršenih patosnica za vaš Fiat Panda II može biti pravi izazov. Međutim, sa našim tepih patosnicama, kvalitet i precizno prilagođen dizajn su zagarantovani. Naše patosnice su izrađene od vrhunskog materijala koji će unaprediti vaše iskustvo tokom vožnje.

Tepih patosnice za maksimalnu zaštitu vašeg automobila

Kvalitet tepih patosnica nije jedina prednost koju ćete dobiti. One su takođe idealne za čuvanje unutrašnjosti vašeg Fiat Pandu II od prljanja, vlage i habanja. Sa našim tepih patosnicama, ne morate brinuti o održavanju i čišćenju unutrašnjosti svog automobila, jer pružaju efikasnu zaštitu za podnu oblogu.

Precizno prilagođene patosnice za savršeno prianjanje

Naše tepih patosnice su precizno izrađene kako bi se savršeno uklapale u vaš Fiat Panda II (2003-2012). Svaki detalj je pažljivo dizajniran kako bi obezbedio sigurno prianjanje i sprečio klizanje patosnica nakon montaže. Ovo je posebno od velikog značaja jer patosnice ostaju čvrsto na svom mestu tokom vožnje, čak i pri naglim pokretima.

Set tepih patosnica po povoljnoj ceni

Cena koju vidite je za jedan komplet tepih patosnica. U ponudi imamo i druge vrste patosnica, kao što su gume i tepih patosnice. Naš cilj je da vam obezbedimo kvalitetne proizvode po pristupačnim cenama.

Prednosti:

  • Kvalitetne tepih patosnice za vaš Fiat Panda II
  • Precizno prilagođen dizajn za savršeno prianjanje
  • Efikasna zaštita od prljanja, vlage i habanja

Ukoliko želite unaprediti vaše iskustvo tokom vožnje i zaštititi unutrašnjost vašeg automobila od svakodnevnih oštećenja, preporučujem vam naše tepih patosnice za Fiat Panda II. Uverite se sami u njihovu izdržljivost i kvalitet, i nećete biti razočarani! Upotpunite vaš Fiat Panda II sa tepih patosnicama koje su dizajnirane upravo za njega. Naručite svoj set tepih patosnica danas i uživajte u vožnji!

Marko
Marko
Reviewer
5/5

Morate da pazarite ove patosnice za Fiat Pandu, stvarno su vrhunske! Kupovina je bila laganica a patosnice pravo leže baš kako treba.

7 mjeseci ago

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja