рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice DS7 Crossback (2017-)

2.500 рсд

SKU: GTC6570 Kategorije: ,

TEPIH PATOSNICE DS7 CROSSBACK (2017-)

Ilustrativna slika – originalnost oblika patosnica zavisi od tipa automobila

Tepih patosnice DS7 Crossback (2017-) su izuzetnog kvaliteta i precizno se uklapaju u vaš automobil. Napravljene od kvalitetnog materijala, ove patosnice su odličan dodatak za unutrašnjost vašeg vozila.

Prednosti

  • Precizno se uklapaju za vas tip automobila
  • Kvalitetan materijal i izrada
  • Fiksatore koji sprečavaju klizanje patosnica

Tepih patosnice napravljene za vaš automobil

Tepih patosnice DS7 Crossback (2017-) su tipske-originalne patosnice koje precizno prate oblik poda vašeg vozila. Ove patosnice su pažljivo dizajnirane da savršeno pokriju pod za koji su namenjene. Bez obzira na tip automobila koji vozite, možete biti sigurni da će tepih patosnice savršeno odgovarati.

Kvalitetan materijal za unutrašnjost vašeg automobila

Patosnice su napravljene od kvalitetnog materijala koji je izdržljiv i odlično se uklapa sa enterijerom vašeg vozila. Ne samo da štite pod od prljavštine, vlage i habanja, već i dodaju sofisticiranu notu vašem automobilu. Sa ovim tepih patosnicama vaš automobil će izgledati elegantno i očuvano.

Fiksatori za sigurnost i stabilnost

Patosnice tepih DS7 Crossback (2017-) poseduju fiksatore koji se montiraju na pod automobila. Na taj način, patosnice ostaju čvrsto na svom mestu i ne klizaju se tokom vožnje. Ovi fiksatori se nalaze samo na patosnicama gde je fabrički predviđeno njihovo postavljanje. Na taj način, možete biti sigurni da će tepih patosnice ostati na svom mestu tokom svake vožnje.

ZAKLJUČAK

Tepih patosnice DS7 Crossback (2017-) predstavljaju odličan dodatak za unutrašnjost vašeg vozila. Napravljene od visokokvalitetnog materijala, ove patosnice će precizno uklapati u vaš automobil i pružiti mu sofisticiran izgled. Sa fiksatorima koji sprečavaju klizanje, možete biti sigurni da će tepih patosnice ostati na svom mestu tokom svake vožnje.

Prednosti:

  • Precizno se uklapaju za vaš tip automobila
  • Kvalitetan materijal i izrada
  • Fiksatore koji sprečavaju klizanje patosnica

Narudžbom tepih patosnica DS7 Crossback (2017-) iz naše ponude, obezbedićete svojem automobilu dodatnu zaštitu i sofisticirani izgled. Ne propustite priliku da svoje vozilo unapredite ovim visokokvalitetnim patosnicama. Poručite odmah!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja