рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Dacia Logan (2012-)

2.500 рсд

SKU: GTC6606 Kategorije: ,

TEPIH PATOSNICE DACIA LOGAN (2012-)

Tepih patosnice Dacia Logan (2012-)

Slika je ilustrativnog karaktera i prikazuje kvalitet patosnice, dok sam oblik patosnice zavisi od tipa automobila.

Patosnice tepih su izuzetnog kvaliteta i precizno se uklapaju za vaš tip automobila. Tepih patosnice su napravljene od kvalitetnog materijala, što ih čini odličnim dodatkom u vašem vozilu. Patosnice su tipske-originalne, precizno proizvedene da pokrivaju pod vozila za koje su namenjene.

Tepih patosnice takođe poseduju fiksatore koji onemogućavaju klizanje patosnica posle montiranja. Fiksatori postoje samo na patosnicama gde je to fabrički predviđeno.

Navedena cena je za 1 set tepih patosnica.

Pogledajte kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica.

Specifikacije

 • Kvalitetan materijal
 • Precizno se uklapa za vaš tip automobila
 • Tipske-originalne patosnice
 • Fiksatore za sprečavanje klizanja (na patosnicama koje to podržavaju)

Prednosti

 • Visokokvalitetan materijal koji pruža dugotrajnu trajnost
 • Precizno izrađene patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
 • Fiksatore koje sprečavaju klizanje patosnica

Nabavite Tepih patosnice Dacia Logan (2012-) i dodajte luksuznu notu vašem vozilu dok istovremeno štitite pod vozila na najbolji mogući način. U mom iskustvu, ove patosnice su se pokazale kao odličan dodatak koji je premašio sva moja očekivanja.

Jednostavno montiranje i precizno prilagođavanje tipu automobila omogućavaju vam da uživate u maksimalnoj udobnosti i sigurnosti prilikom svake vožnje. Pored toga, kvalitetan materijal od kojeg su izrađene patosnice pruža dugotrajnu trajnost, čineći ih izuzetno pouzdanim proizvodom.

Posebno bih želeo naglasiti fiksatore koji sprečavaju klizanje patosnica. U mom iskustvu, ovaj detalj je od suštinske važnosti jer garantuje da patosnice ostanu na mestu tokom vožnje, bez obzira na uslove na putu.

Verujem da ćete uživati u kvalitetu i performansama Tepih patosnica Dacia Logan (2012-) i da će vam one pružiti neophodnu udobnost i zaštitu tokom svake vožnje. Ne oklevajte, nabavite svoj set danas i uverite se zašto su ove patosnice pravi izbor za vaše vozilo.

PREDNOSTI

 • Visokokvalitetan materijal
 • Precizno prilagođene vašem vozilu
 • Fiksatore za sprečavanje klizanja

NAPOMENA: Slika je ilustrativnog karaktera i prikazuje kvalitet patosnice, dok sam oblik patosnice zavisi od tipa automobila.

Nabavite svoj set Tepih patosnice Dacia Logan (2012-) već danas i osetite razliku u kvalitetu i udobnosti prilikom svake vožnje!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja