рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Dacia Duster II 4×4 (2017-)

2.500 рсд

SKU: GTC6603 Kategorije: ,

TEPIH PATOSNICE DACIA DUSTER II 4×4 (2017-)

Dizajnirane za savršeno uklapanje u vaše vozilo

Patosnice tepih su izuzetnog kvaliteta i precizno se uklapaju za vaš tip automobila. Izrađene od kvalitetnog materijala, ove patosnice pružaju izvanrednu funkcionalnost, ali i estetski dodatak koji će vašem vozilu pružiti onaj dodatni šarm. Bez obzira jeste li avanturista koji se često upušta u vožnje van gradskog područja ili vozač koji preferira udobnost gradske vožnje, tepih patosnice će vašem automobilu pružiti dodatnu zaštitu i stil.

Vaš vozilo zaslužuje samo najbolje

Sigurnost i kvalitet su naša glavna prioriteta, stoga smo se pobrinuli da sapravimo tepih patosnice koje su upravo to – najbolje. Svakom vozilu našeg renomiranog proizvođača Dacia Duster II 4×4 (2017-), tepih patosnice će savršeno odgovarati, zahvaljujući preciznom izrađivanju po meri. Možete biti sigurni da će tepih patosnice savršeno pokriti pod vašeg automobila. Bez obzira na to koji oblci tepih patosnice izgledaju na prikazanoj slici, budite uvereni da će oblik patosnice biti prilagođen vašem vozilu.

Montaža bez muke

Jednostavan proces montaže tepih patosnica smanjuje svaku muku koju možda osećate. Naša tepih patosnica dolazi sa fikserima koji se jednostavno postavljaju na prethodno predviđene tačke u vašem automobilu. Nakon što ih pravilno postavite, fikseri će osigurati da patosnice ostanu na svom mestu i ne klizaju se tokom vožnje. Tako ćete uvek imati potpunu sigurnost i uživanje u vožnji.

Poručite svoj set patosnica danas!

Znajući sve prednosti koje tepih patosnice pružaju, jednostavno morate imati set ovih kvalitetnih dodataka za svoje vozilo. Njihova izuzetna funkcionalnost, precizno uklapanje i atraktivan dizajn čine ih obaveznim dodatkom za svakog vozača. Pa zašto čekati? Poručite svoj set tepih patosnica Dacia Duster II 4×4 (2017-) odmah i dodajte taj poseban dodir udobnosti i stila u vaš automobil. Učinite da vožnja postane prava zadovoljstvo.

Prednosti

  • Savršeno uklapanje za Dacia Duster II 4×4 (2017-)
  • Kvalitetan materijal za dugotrajnost
  • Fikseri koji sprečavaju klizanje patosnica

PORUČITE SVOJ SET TEPIH PATOSNICA DACIA DUSTER II 4×4 (2017-) DANAS I UŽIVAJTE U VRHUNSKOM KVALITETU!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja