рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

 • +(381) 64 8620671

Tepih patosnice Audi A5 (B9) (2016-)

2.500 рсд

SKU: GTC6709 Kategorije: ,

TEPIH PATOSNICE AUDI A5 (B9) (2016-)

Opis proizvoda:

Slika je ilustrativnog karaktera i prikazuje kvalitet patosnice, dok sam oblik patosnice zavisi od tipa automobila. Patosnice tepih su izuzetnog kvaliteta i precizno se uklapaju za vaš tip automobila. Tepih patosnice su napravljene od kvalitetnog materijala, što ih čini odličnim dodatkom za unutrašnjost vašeg vozila.

Patosnice su tipske-originalne, tako da su precizno proizvedene da se poklapaju sa podom vozila za koje su namenjene. Uz njih, vaš automobil će izgledati moderno i elegantno, a svaki put kada uskočite unutra, osetićete dodir luksuza pod vašim stopalima.

Prednost ovih tepih patosnica jeste u fiksatorima koji su integrisani, što sprečava eventualno klizanje patosnica nakon što budu montirane. Ovi fiksatori postoje samo na patosnicama gde je to fabrički predviđeno, tako da možete biti sigurni da će patosnice ostati na svom mestu čak i kada prođete kroz krivine ili naglo ubrzate ili usporite.

Cena koju vidite je za set od četiri tepih patosnice, koje pokrivaju sve četiri strane vašeg automobila. Samo jednom kupovinom dobijate sve što vam je potrebno za kompletnu zaštitu poda vašeg automobila.

Specifikacije:

 • Tip: Tepih patosnice
 • Model: Audi A5 (B9) (2016-)
 • Materijal: Kvalitetni tepih
 • Boja: Crna
 • Kompatibilnost: Precizno dizajnirane za odgovarajući model vozila

Prednosti:

 • Izuzetan kvalitet tepiha pruža luksuzan osećaj pri svakom koraku
 • Precizno izrađene da se savršeno uklope i pokriju pod vašeg vozila
 • Fiksatori osiguravaju da patosnice ostanu na svom mestu, bez klizanja
 • Daju moderni i elegantan izgled enterijera vašeg vozila
 • Lako se montiraju i održavaju
 • Dostupne za širok izbor modela vozila

Zaključak

Tepih patosnice za Audi A5 (B9) (2016-) su vrhunski dodatak za unutrašnjost vašeg automobila. Sa izuzetnim kvalitetom tepiha, preciznim dizajnom i fiksatorima koji osiguravaju da ostanu na mestu, ne samo da će vaš automobil izgledati elegantno, već će vam pružiti i dodatnu udobnost pri svakom koraku. Bez obzira na to da li vodite svakodnevnu vožnju ili putujete na dugim putovanjima, ove tepih patosnice će vam pružiti osjećaj luksuza i zaštite.

Upgrade-ujte unutrašnjost vašeg vozila i obezbedite kvalitetnu zaštitu poda svom automobilu sa tepih patosnicama. Vaše zadovoljstvo je zagarantovano!

Prednosti:

 • Izuzetan kvalitet tepiha pruža luksuzan osećaj pri svakom koraku
 • Precizno izrađene da se savršeno uklope i pokriju pod vašeg vozila
 • Fiksatori osiguravaju da patosnice ostanu na svom mestu, bez klizanja

[ KUPITE SADA ]

Marko, Email: marko123@gmail.com
Marko, Email: [email protected]
Reviewer
5/5

Patosnice za moju A5 su bile sve što sam tražio i želeo, njihov kvalitet i luksuzan osećaj pod nogama su neuporedivi. Kupovinu sam obavio lako, a montaža je bila jednostavna, toplo preporučujem svima.

7 mjeseci ago
Nemanja
Nemanja
Reviewer
5/5

Pozdrav svima! Kupio sam ovih dana Tepih patosnice za moj Audi A5 i moram reći da sam oduševljen. Proces nieje bio težak, cak štaviše bilo je veoma lako sa svom kupovinom, a i patosnice su doslovno savršene.

7 mjeseci ago

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja