рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Patosnice gumene Citroen C4 5 vrata (2010-2018) – Lampa 24339

5.200 рсд

SKU: GTC2169 Kategorije: ,

PATOSNICE GUMENE CITROEN C4 5 VRATA (2010-2018) – LAMPA 24339

Gumene patosnice za udobnost i zaštitu Vašeg vozila

U potrazi ste za kvalitetnim patosnicama koje će pružiti udobnost i zaštitu Vašem vozilu? Ne tražite dalje! Upoznajte se sa gumenim patosnicama za Citroen C4. Ove patosnice su dizajnirane da izdrže sve vremenske uslove – vlaznost, blato, prljavštinu i sneg. Sada možete uživati u svom vožnji bez brige o tome da li će unutrašnjost Vašeg vozila biti oštećena.

Visoka ivica za maksimalnu zaštitu

Patosnice su izrađene sa visokom ivicom koja ima veoma važnu ulogu – zadrzava vodu, prljavštinu i blato. To znači da će Vaše vozilo ostati čisto i očuvano, bez obzira na uslove pod kojima se koristi. Bilo da je napolju kiša, sneg ili blato, gumene patosnice će biti Vaš pouzdani saveznik u održavanju čistoće unutrašnjosti Vašeg vozila.

Visokokvalitetna guma za maksimalnu izdržljivost

Patosnice su napravljene od visokokvalitetne gume koja zadovoljava evropske standarde. To znači da su izrađene od materijala koji je dugotrajan i izdržljiv, kako bi Vam pružile dugotrajno zadovoljstvo i zaštitu. Ne samo da su gumene patosnice izdržljive, već su i jednostavne za održavanje. Možete ih lako očistiti i vratiti u savršeno stanje.

Osvežavajući miris vanile

Da li Vam se ikada desilo da ulazite u vozilo i osetite neprijatne mirise? To se više neće dogoditi kada koristite gumene patosnice za Citroen C4. Ove patosnice imaju prijatan miris vanile koji će Vašem vozilu dodati svežinu i udobnost. Sada možete uživati u vožnji bez brige o neugodnim mirisima.

Jednostavna instalacija i savršeno pristajanje

Gumene patosnice su jednostavne za instalaciju i savršeno se prilagođavaju Vašem vozilu. Dizajnirane su tako da odgovaraju modelu Citroen C4 sa 5 vrata iz perioda 2010-2018. Njihova precizna izrada garantuje da će se idealno uklopiti i pružiti maksimalnu zaštitu unutrašnjosti Vašeg vozila.

Prednosti

  • Visoka ivica zadržava vodu, prljavštinu i blato
  • Izrađene od visokokvalitetne gume koja zadovoljava evropske standarde
  • Prijatan miris vanile
  • Jednostavna instalacija i savršeno pristajanje

▶️ Ne gubite vreme i obezbedite zaštitu i udobnost Vašem vozilu! Kliknite ovde da poručite gumene patosnice za Citroen C4.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja