рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Patosnice gumene BMW 2 Coupe (2014-), BMW 2 Cabrio (2015-) – Lampa 24438

5.200 рсд

SKU: GTC2174 Kategorije: ,

PATOSNICE GUMENE BMW 2 COUPE (2014-), BMW 2 CABRIO (2015-) – LAMPA 24438

Visokokvalitetne gumene patosnice za vaš BMW

Gumene patosnice su neizostavan dodatak za vaš automobil, posebno pod uslovima vlage, blata, prljavštine i snega. Kvalitetne patosnice će zaštititi unutrašnjost vašeg BMW 2 Coupe ili BMW 2 Cabrio modela od svakodnevnog habanja i održati ga čistim i urednim.

Odlična zaštita od vlage, blata i prljavštine

Ove gumene patosnice su dizajnirane sa visokom ivicom koja sprečava prodiranje vode, blata i prljavštine u unutrašnjost vašeg automobila. Bez obzira na to koliko nevremena ili loših uslova na putu ima, možete biti sigurni da će vaše podne prostirke ostati suve i čiste.

Izdržljive i visokokvalitetne

Patosnice su napravljene od visokokvalitetne i dugotrajne gume koja zadovoljava evropske standarde. Bez obzira na to koliko često ih koristite, ove gumene patosnice će ostati čvrste i izdržljive u svim uslovima vožnje i održavanja.

Miris vanile i neklizajuće dno

Patosnice za BMW 2 imaju prijatan miris vanile, koji će dodatno osvežiti unutrašnjost vašeg automobila. Takođe, ove patosnice imaju neklizajuće dno, što će vam pružiti dodatnu sigurnost tokom vožnje.

Lakše čišćenje

Kada je vreme za čišćenje, gumene patosnice se lako peru i održavaju. Samo ih izvadite iz automobila, operite ih vodom i deterdžentom, a zatim ostavite da se osuše. Vaše patosnice će izgledati kao nove!

Specifikacije

  • Model: BMW 2 Coupe (2014-), BMW 2 Cabrio (2015-)
  • Materijal: Gumena guma
  • Boja: Crna
  • Količina: 4 patosnice u kompletu

Prednosti

  • Visoka ivica štiti unutrašnjost od vode, blata i prljavštine
  • Izdržljiva guma pruža dugotrajnost i kvalitet
  • Prijatan miris vanile dodaje svežinu unutrašnjosti

Naručite gumene patosnice za vaš BMW 2 Coupe ili BMW 2 Cabrio već danas i uživajte u dodatnoj zaštiti, udobnosti i estetici vašeg automobila!

Naručite odmah

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja