рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Kamionske gumene patosnice Reno Gama D (2015-) – Frogum 546634

5.500 рсд

SKU: GTC1915 Kategorije: ,

KAMIONSKE GUMENE PATOSNICE RENO GAMA D (2015-) – FROGUM 546634

Gumeni auto patosnice visokog kvaliteta za Renault Gama D (2015-) vozila

Auto patosnice su nezaobilazan dodatak za vaše Renault Gama D (2015-) vozilo. Ove kamionske gumene patosnice su proizvedene od izuzetno visokokvalitetne gume bez neprijatnih mirisa. Pružaju izuzetnu zaštitu podu vašeg vozila i istovremeno doprinose njegovom atraktivnom izgledu.

Originalne i precizno dizajnirane

Sve gumene patosnice su originalne, tipske i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, prilagođene konkretnom modelu i tipu Renault Gama D (2015-) vozila. Auto patosnice su modernog dizajna i posebno dimenzionirane kako bi savršeno odgovarale vašem vozilu.

Dodatni fiksatoti za maksimalnu sigurnost i stabilnost

Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnica. Patosnice su opremljene fiksatorima na prednjim dve patosnice, što dodatno sprečava njihovo pomeranje tokom vožnje. Ovi fiksatoti su prisutni samo na modelima automobila gde je to fabrički predviđeno. Zahvaljujući ovom dodatku, ove gumene patosnice pružaju izuzetnu sigurnost i stabilnost u svim situacijama.

Visokokvalitetna guma za dugotrajnost i jednostavno održavanje

Gumene patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine, što im omogućava da budu izuzetno fleksibilne i dugotrajne. Rub patosnice ima visinu od 12 mm, čime se dodatno osigurava čistoća unutrašnjosti vašeg vozila. Osim toga, ove patosnice su sertifikovane od strane TUV-a i svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Održavanje ovih gumene patosnica je veoma jednostavno i brzo, a nećete osetiti neprijatne mirise gume koje se često javljaju kod patosnica lošijeg kvaliteta.

Pogledajte našu ponudu i osigurajte maksimalnu zaštitu vašeg vozila

Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica za Renault Gama D (2015-) vozila. Imamo širok izbor gumenih i tepih patosnica za različite modele automobila. Osigurajte maksimalnu zaštitu podovi vašeg vozila i istovremeno mu dodajte atraktivan izgled. Izaberite Frogum gumene patosnice za vaš Renault Gama D (2015-) i maksimalno uživajte u sigurnoj i udobnoj vožnji.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet gume bez neprijatnih mirisa
  • Originalne i precizno dizajnirane patosnice za Renault Gama D (2015-) vozila
  • Dodatni fiksatoti za maksimalnu sigurnost i stabilnost
  • Dugotrajan materijal visoke gustine
  • Jednostavno održavanje i bezbednost odobrena od strane TUV-a

Poručite svoje Frogum gumene patosnice i obezbedite najbolju zaštitu i izgled za vaše Renault Gama D (2015-) vozilo.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja