рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW Touareg Hybrid (2018-) – Zubri 221764

4.680 рсд

SKU: GTC1176 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW TOUAREG HYBRID (2018-) – ZUBRI 221764

Gumene patosnice VW Touareg Hybrid (2018-) – Zubri 221764 su upravo ono što vam je potrebno da zaštitite enterijer vašeg automobila na najbolji mogući način. Ove gume patosnice su izuzetnog kvaliteta i ne prenose neprijatne mirise, što je veoma bitno za udobnost vožnje.

Izvrsna kvaliteta i prilagođenost

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Budite sigurni da će se savršeno uklopiti u Vaš VW Touareg Hybrid (2018-), pružajući vam potpunu zaštitu i udobnost.

Dizajn i boje

Patosnice su dostupne u tri različite boje: crna, antracit (tamno-siva) i bež, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Ovaj set gumene patosnice za VW Touareg Hybrid (2018-) sadrži dve prednje i dve zadnje patosnice koje su specifično dizajnirane za ovaj model automobila. Važno je istaći da vozačeva patosnica poseduje dodatno ojačanje, što produžuje vek trajanja patosnice.

Jednostavna instalacija i sigurnost

Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije pri montaži. Set patosnica može se sastojati samo od prednjih dve patosnice u zavisnosti od modela i tipa automobila. One su opremljene fikserima koji se koriste za dodatno učvršćivanje patosnica i sprečavanje njihovog pomeranja. Fikseri su prisutni samo ukoliko je fabrika predvidela tu opciju.

Kvalitetna guma visoke gustine

Ove gumene auto patosnice su napravljene od visokokvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Takođe, sertifikovane su od strane TUV i svi materijali korišćeni pri proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da su ove gumene patosnice apsolutno sigurne za korišćenje.

Dodatna visina ruba

Visina ruba patosnica je 12 mm, što je dodatna prednost jer štiti enterijer vašeg vozila od nečistoća. Takođe, ove patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatan miris gume koji se često javlja kod jeftinijih patosnica.

Ponuda i cena

Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica. Ovaj proizvod se uvozi iz Češke, što garantuje kvalitet i pouzdanost.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet i prilagođenost
  • Dostupne u nekoliko boja
  • Sigurna i jednostavna instalacija
  • Kvalitetna guma visoke gustine
  • Povećana visina ruba za dodatnu zaštitu enterijera
  • TUV sertifikovane

Ne dozvolite da vaš enterijer automobila pati od habanja i nečistoće. Uz gumene patosnice VW Touareg Hybrid (2018-) – Zubri 221764, možete biti sigurni da će vaš automobil ostati čist i očuvan.

🛒 Kupite sada i obezbedite najbolju zaštitu za vaš VW Touareg Hybrid (2018-)! 🛒

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja