рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW T6 (2015-) 3. red – Zubri 221592

2.880 рсд

SKU: GTC1601 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW T6 (2015-) 3. RED – ZUBRI 221592

Gumene patosnice VW T6 (2015-) 3. red – Zubri 221592

Auto patosnice su neophodan dodatak za svaki automobil. One su ključne za očuvanje čistoće enterijera, a Gumene patosnice VW T6 (2015-) 3. red – Zubri 221592 pružaju izvanrednu zaštitu.

Izuzetno kvalitetne gume bez neprijatnih mirisa

Ove gumene patosnice su izuzetnog kvaliteta i pružaju visok nivo zaštite. Što je najbolje, nemaju neprijatan miris koji je često karakterističan za druge patosnice lošijeg kvaliteta. Ove patosnice su napravljene od visoko guste gume koja je fleksibilna i izdržljiva. Možete biti sigurni da će trajati dugo vremena i pružati vam udobnost i sigurnost.

Precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem vozilu

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za VW T6 (2015-) model. Bez brige o tome da li će se patosnice uklopiti ili ne. One su sa razlogom popularan izbor među vozačima širom sveta. Njihove precizne dimenzije omogućavaju im da savršeno odgovaraju unutrašnjosti vašeg vozila i pruže optimalnu zaštitu.

Dodatna sigurnost sa fiksatorima

Gumene patosnice VW T6 (2015-) 3. red – Zubri 221592 dolaze sa fiksatorima na prednjim dve patosnice. Ovi fiksatori omogućavaju dodatnu sigurnost tako što sprečavaju pomeranje patosnica tokom vožnje. Ne morate se brinuti o tome da će patosnice skliznuti ili postati neprijatne. Fiksatori su fabrički ugrađeni i pružaju vam mir i sigurnost na putu.

Visoki rub za maksimalnu čistoću

Rub patosnica ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Bez obzira na to koliko brzo vozite, ove gumene patosnice će zadržati svu prljavštinu, blato i vlagu na sebi, čuvajući tako vaš automobil čistim i urednim.

Jednostavne za održavanje

Ove gumene patosnice su veoma jednostavne za održavanje. Samo ih obrišite suvom ili vlažnom krpom kako biste uklonili prljavštinu i blato. Nećete gubiti dragoceno vreme i energiju na detaljno čišćenje. Ove patosnice su dizajnirane za zauzimanje minimalnog vremena kada je u pitanju održavanje.

TUV sertifikovane gumene patosnice

Gumene patosnice VW T6 (2015-) 3. red – Zubri 221592 su TUV sertifikovane. To znači da su prošle stroge sigurnosne testove i zadovoljavaju sve bezbednosne standarde. Možete biti sigurni da koristite proizvod koji je proveren i koji će vam pružiti maksimalnu sigurnost i zaštitu.

Pogledajte kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica

Na našem sajtu “OXO MARKET”, imamo širok asortiman gumenih i tepih patosnica. Pregledajte našu kompletnu ponudu kako biste pronašli najbolju opciju za vaš automobil. Svi naši proizvodi su visokog kvaliteta i pružaju izvanrednu zaštitu vašem vozilu.

Prednosti:

  • Izuzetno kvalitetne gume bez neprijatnih mirisa
  • Precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
  • Dodatna sigurnost sa fiksatorima

**NAPOMENA: Ova gumen patosnica je na prodaji samo na “OXO MARKET” platformi. Ne propustite priliku da osigurate najbolju zaštitu za vaš automobil!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja