рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW T5 (2003-2010) Prednje – Zubri 213630

3.780 рсд

SKU: GTC2129 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW T5 (2003-2010) PREDNJE – ZUBRI 213630

Visokokvalitetne Gumene Patosnice za VW T5

Gumene patosnice su neophodan dodatak za vaš VW T5 automobil. One su izuzetnog kvaliteta, bez neprijatnih mirisa i pružaju optimalnu zaštitu vašeg automobila.

Originalne i Tipske Patosnice

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni model VW T5 vozila. Izrađene su tačno prema dimenzijama vašeg automobila, tako da savršeno odgovaraju. To znači da se nećete morati brinuti o tome da patosnice ne odgovaraju ili se ne uklapaju kako treba.

Modernog Dizajna i Preciznih Dimenzija

Auto patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se obično sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, ali u nekim slučajevima može sadržati samo prednje dve patosnice. One su modernog dizajna i preciznih dimenzija, što znači da će savršeno odgovarati unutrašnjosti vašeg vozila.

Dodatna Sigurnost i Održavanje

Gumene patosnice su opremljene fikserima na prednjim dveju patosnica, kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Oni su prisutni samo na patosnicama gde je to fabrički predviđeno. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio njihov vek trajanja.

Ove gumene patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije kako bi se postavile u vaše vozilo. Jednostavno ih postavite na podnicu automobila i oni će savršeno legnuti. Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila.

Kvalitetna Guma i Sertifikat Bezbednosti

Auto patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine, koja je izuzetno fleksibilna. Ovo omogućava patosnicama da se prilagode obliku podnice vašeg vozila i spreče prodiranje nečistoće.

Gumene patosnice su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet. Svi materijali koji se koriste pri izradi patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Zaključak

Ukoliko želite visokokvalitetnu zaštitu za vaš VW T5 automobil, gumene patosnice su idealan izbor. One su modernog dizajna, pružaju sigurnost i lako se održavaju. Njihova precizna izrada omogućava savršeno uklapanje u vaš automobil.

Prednosti

  • Izuzetno kvalitetne gumene patosnice
  • Originalne i tipske za vaš VW T5
  • Lako se održavaju i nemaju neprijatne mirise

Napomena: Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica.

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica i odaberite najbolju opciju za vaš automobil.

Postavite gumene patosnice i pružite najbolju zaštitu svom vozilu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja