рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW Sharan I (1996-2010) 3. red – Frogum 03117

2.880 рсд

SKU: GTC1477 Kategorije: ,

Gumene patosnice VW Sharan I (1996-2010) 3. red – Frogum 03117

Gumene Auto Patosnice izuzetnog kvaliteta

Gumene patosnice VW Sharan I (1996-2010) 3. red – Frogum 03117 su vrhunskog kvaliteta i ne proizvode neprijatne mirise. Ove patosnice su tipske, originalne i savršeno odgovaraju za navedeni tip automobila. Bez obzira na model i tip vašeg vozila, ove patosnice će se u potpunosti uklopiti.

Odličan dizajn i precizne dimenzije

Patosnice su crne boje i set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice. U nekim slučajevima, set može sadržavati samo prednje dve patosnice, u zavisnosti od modela i tipa automobila. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja. Patosnice su jednostavne za postavljanje i ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije.

Visoka čistoća enterijera i jednostavno održavanje

Rub patosnica ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume koje se može javiti kod patosnica lošijeg kvaliteta. Proizvedene su od kvalitetne gume visoke gustine koja je fleksibilna i izdržljiva.

Sertifikovane i bezbedne

Gumene patosnice su TUV sertifikovane, a svi materijali koji se koriste pri njihovoj proizvodnji nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) koju je odobrila Evropska Unija.

Pogodne za VW Sharan I (1996-2010)

Ove gumene patosnice su posebno dizajnirane za Volkswagen Sharan I, koji se proizvodio od 1996. do 2010. godine. Ne samo da je njihov dizajn izuzetno atraktivan, već se takođe ističu po svojoj funkcionalnosti i trajnosti.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet i bez neprijatnih mirisa
  • Precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
  • Visoka čistoća enterijera vašeg vozila

Da biste unapredili izgled i očuvali vrednost vašeg automobila, preporučujem vam da odaberete gumene patosnice VW Sharan I (1996-2010) 3. red – Frogum 03117. Uveren sam da ćete biti zadovoljni njihovom kvalitetom i performansama. Ne čekajte, već osigurajte sigurnost i udobnost u svom vozilu već danas!

Naručite gumene patosnice za VW Sharan I (1996-2010) 3. red – Frogum 03117 i zaštitite svoj automobil od prljavštine i habanja.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja