рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW Polo (2001-2009) okrugle – Zubri 213326

3.780 рсд

SKU: GTC2120 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW POLO (2001-2009) OKRUGLE – ZUBRI 213326

Gumene patosnice VW Polo (2001-2009) okrugle – Zubri 213326 su izuzetno kvalitetne patosnice koje će savršeno odgovarati vašem vozilu. Ove patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene.

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet: Gumene patosnice su izrađene od visokokvalitetne gume koja je fleksibilna i izdržljiva. One će dugo trajati i pružati vam maksimalnu zaštitu vašeg vozila.
  • Precizne dimenzije: Patosnice su precizno dizajnirane kako bi savršeno odgovarale vašem vozilu. Nećete morati da vršite dodatne modifikacije kako biste ih uklopili.
  • Laka za održavanje: Ove gumene patosnice su veoma jednostavne za čišćenje i ne zadržavaju neprijatne mirise gume kao neke druge patosnice lošijeg kvaliteta.

Specifikacije:

  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež, zavisno od modela i tipa vozila.
  • Set se sastoji od dve prednje i dve zadnje gumene patosnice, ali u zavisnosti od modela vozila, set može sadržati samo prednje dve patosnice.
  • Fiksatori na prednjim patosnicama sprečavaju njihovo pomeranje i dodatno ih čvrsto pričvršćuju.
  • Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja.
  • Visina ruba patosnice je 12mm, što dodatno štiti enterijer vašeg vozila.

Uživaćete u čistom i urednom enterijeru vašeg automobila uz ove gumene patosnice. Ne samo da će pružati zaštitu od prljavštine i vlage, već će i vizuelno unaprediti izgled vašeg automobila.

Ne zaboravite da su ove gumene patosnice TUV sertifikovane, što znači da su prošle stroge bezbednosne testove i da su potpuno sigurne za upotrebu. Pored toga, svi materijali korišćeni pri proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Za cenu jednog seta gumenih patosnica dobijate izuzetan kvalitet koji će trajati dugo. Predstavljamo vam najbolji izbor za vaše VW Polo vozilo.

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica. OXO MARKET je tu da pruži sve što je potrebno za vaše vozilo!

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet gume
  • Precizne dimenzije za savršeno uklapanje
  • Laka za održavanje

[NAZIV PRODAVCA] nudi najbolju ponudu za vaše gumene patosnice VW Polo (2001-2009) okrugle – Zubri 213326. Nemojte propustiti priliku da zaštitite svoje vozilo uz ove vrhunske patosnice. Poručite ih odmah i uživajte u čistom i urednom enterijeru svog Polo vozila.

Za poručivanje i više informacija, posetite OXO MARKET.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja