рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW Passat CC (2008-2017) (bež boje) okrugle – Zubri 280384

5.500 рсд

SKU: GTC1244 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW PASSAT CC (2008-2017) (BEŽ BOJE) OKRUGLE – ZUBRI 280384

Gumene patosnice su neizostavan dodatak za vaš VW Passat CC. Ove gumene patosnice visokog kvaliteta dodaju poseban osećaj udobnosti i zaštite vašem automobilu. Bez neprijatnih mirisa, ove patosnice su savršeni izbor za sve ljubitelje kvalitetnih auto dodataka.

PRECIZNO PRILAGOĐENE VW PASSAT CC

Ove gumene patosnice su tipske, originalne i precizno prilagođene za vaš VW Passat CC (2008-2017). Bez ikakve nedoumice, ove patosnice savršeno sede na vaš automobil i pružaju mu dodatnu zaštitu.

MODERAN DIZAJN I IZDRŽLJIVOST

Patosnice su dostupne u bež boji i savršeno se uklapaju u estetiku vašeg automobila. Ove gumene patosnice su modernog dizajna, sa preciznim dimenzijama koje su posebno prilagođene vašem VW Passat CC.

DODATNA UČVRŠĆENOST I ZAŠTITA

Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Takođe, prednje patosnice poseduju fiksatore koji sprečavaju njihovo pomeranje prilikom vožnje. Nećete morati da brinete o tome da patosnice klize i ometaju vašu vožnju. Sve je sigurno i čvrsto na svom mestu.

VISOKOKVALITETNI MATERIJALI I LAKO ODRŽAVANJE

Gumene patosnice su proizvedene od visokokvalitetne gume koja je izuzetno fleksibilna i laka za održavanje. Bez neprijatnih mirisa koji mogu da se javljaju kod lošijih kvaliteta, ove patosnice su idealan izbor za ljude koji žele da se osećaju sveže i prijatno u svom automobilu. Takođe, ove patosnice su TUV sertifikovane, svedočeći o njihovoj sigurnosti i kvalitetu.

SPECIFIKACIJE

  • Model: VW Passat CC (2008-2017)
  • Boja: Bež
  • Set: 2 prednje gumene patosnice, 2 zadnje gumene patosnice

PREDNOSTI

  • Precizno prilagođene za VW Passat CC
  • Dodatna učvršćenost fiksatorima na prednjim patosnicama
  • Ojačana vozačeva patosnica za produžen vek trajanja

Ne čekajte više! Ove gumene patosnice su savršen izbor za vaš VW Passat CC. Zaštitite svoj automobil i udobno se osećajte na putevima. Naručite svoj set gumene patosnice već danas!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja