рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW Passat B7 (2011-2014) elipse – Zubri 214463

3.780 рсд

SKU: GTC1581 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW PASSAT B7 (2011-2014) ELIPSE – ZUBRI 214463

Gumene patosnice vrhunskog kvaliteta za vaš automobil

Gumene patosnice su neophodan dodatak svakom automobilu. Ako tražite patosnice visokog kvaliteta koje će savršeno odgovarati vašem VW Passat B7 (2011-2014), onda ste na pravom mestu. Zubri 214463 gumene patosnice predstavljaju idealan izbor za vaše vozilo.

Čvrste, originalne i bez mirisa

Ove gumene patosnice su izuzetnog kvaliteta i pružaju vrhunsku zaštitu za unutrašnjost vašeg vozila. Njihov dizajn je precizno prilagođen Vašem Passatu B7 (2011-2014), tako da se savršeno uklapaju u vozilo. Patosnice su tipske i originalne, što znači da su posebno dizajnirane za ovaj tip automobila.

Jedna od glavnih prednosti ovih patosnica je njihov miris. Za razliku od nekih jeftinijih modela, Zubri 214463 patosnice su bez neprijatnih mirisa, što će vam omogućiti prijatno iskustvo vožnje.

Moderan dizajn, precizne dimenzije

Auto patosnice imaju modernu elipsastu formu koja će savršeno pristajati vašem enterijeru. Patosnice se sastoje od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, osim ukoliko je to fabrički predviđeno kod vašeg modela vozila. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana i tako pruža duži vek trajanja.

Da biste obezbedili sigurno i stabilno postavljanje, prednje dve patosnice su opremljene fikserima. Ovo će sprečiti njihovo pomeranje prilikom vožnje. Ne morate brinuti o dodatnim modifikacijama, jer ove patosnice su dizajnirane tako da se idealno uklapaju u vaš automobil.

Lako održavanje i visoka izdržljivost

Rub patosnica ima visinu od 12mm, što garantuje da će unutrašnjost vašeg automobila ostati čista. Ove gumene auto patosnice su jednostavne za održavanje i ne zadržavaju miris gume kao jeftiniji modeli. Proizvedene su od visoko guste gume koja je izuzetno fleksibilna.

Isto tako, ove gumene patosnice poseduju TUV sertifikat, što garantuje njihov kvalitet. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji patosnica su odobreni od strane Evropske Unije, što znači da su potpuno bezbedni za upotrebu.

Cena i specifikacije

Cena je za 1 set gumenih patosnica. Uvoz iz Češke.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet i vrhunska zaštita
  • Precizno prilagođene vašem vozilu
  • Bez mirisa i lako održavanje

Nabavite Zubri 214463 gumene patosnice i zaštitite unutrašnjost svog vozila!

[Call-to-action: Dodajte u korpu]

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica.

Note: This product description is created based on the given product information and does not reflect the actual features or benefits of the product.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja