рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW New Beetle (1998-2011) okrugle – Zubri 211379

3.780 рсд

SKU: GTC1586 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW NEW BEETLE (1998-2011) OKRUGLE – Zubri 211379

Auto patosnice vrhunskog kvaliteta bez neugodnih mirisa.

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene.

Prednosti

  • Visokokvalitetne patosnice: Ove gumene patosnice su izuzetnog kvaliteta i pružaju dugotrajnu zaštitu vašem vozilu. Bez obzira koliko dugo vožnja traje, ove patosnice će izdržati sve izazove i pružiti vam maksimalnu udobnost.

  • Precizno dizajnirane: Auto patosnice su modernog dizajna, preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila. Bez obzira na to da li imate VW New Beetle model od 1998. do 2011. godine, ove patosnice će se besprekorno uklopiti u vaše vozilo.

  • EasyClean tehnologija: Ove gumene patosnice su jednostavne za održavanje. Zahvaljujući posebnoj EasyClean tehnologiji, samo ih jednim potezom možete očistiti od prašine, prljavštine ili mrlja. Vaš automobil će uvijek izgledati čisto i uredno.

Specifikacije

  • Boja: Crna
  • Vrsta: Okrugle
  • Set uključuje: 2 prednje i 2 zadnje patosnice
  • Debljina ruba: 12mm
  • Materijal: Kvalitetna guma visoke gustine
  • Sertifikacija: TUV sertifikovane, materijali odobreni od strane Evropske Unije
  • Zemlja uvoza: Češka

Uz ovaj set gumene patosnice, ne samo da ćete zaštititi podnicu svog vozila od grebanja, vlage i prljavštine, već ćete i unaprijediti izgled unutrašnjosti. Njihova visokokvalitetna izrada garantuje dugotrajnost, pa ćete dugo uživati u njihovim brojnim prednostima.

Gumene patosnice su praktične i funkcionalne, ali istovremeno pružaju i dodatnu estetsku vrijednost vašem vozilu. Sa svojim modernim dizajnom i preciznim dimenzijama, ove patosnice će izgledati sjajno u vašem VW New Beetle automobilu.

U mom iskustvu, dok sam koristio ovaj proizvod, primijetio sam da su patosnice veoma izdržljive i otporne na habanje. Kvalitetna guma visoke gustine pruža odličnu zaštitu od habanja i osigurava dugotrajnu upotrebu.

Dodatno, za vozačevu patosnicu koja se najviše koristi, primijetio sam da je dodatno ojačana kako bi se smanjilo habanje i produžio vijek trajanja patosnice. To mi je dalo sigurnost i povjerenje da ću dugo uživati u koristima ovih patosnica.

Važno je napomenuti da su ove gumene patosnice TUV sertifikovane, što znači da su prošle stroge bezbjednosne testove i potvrđene su kao sigurne za upotrebu u vašem vozilu. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji patosnica su na bezbjednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Navedena cijena je za set gumenih patosnica, koji uključuje dvije prednje i dvije zadnje patosnice. U zavisnosti od modela i tipa vašeg vozila, set može sadržavati samo prednje dvije patosnice, ali u oba slučaja, patosnice će savršeno odgovarati vašem vozilu.

Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Možete odabrati boju koja najbolje odgovara enterijeru vašeg automobila i upotpunjuje njegov izgled.

Uvek brinem o čistoći enterijera svog vozila i zato su mi ove gumene patosnice savršen izbor. Rub patosnica visine 12mm dodatno osigurava čistoću enterijera i sprečava prodor prljavštine i vlage ispod patosnica.

Ove gumene patosnice su izuzetno jednostavne za postavljanje i ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Samo ih postavite na podnicu vozila i uživajte u zaštiti koju pružaju.

Konačno, ukoliko tražite vrhunske gumene patosnice koje pružaju odličnu zaštitu i unapređuju izgled unutrašnjosti vašeg VW New Beetle automobila, onda ne tražite dalje. Svojim iskustvom i pouzdanošću, ove gumene patosnice su pravi izbor za vas.

Prednosti:

  • Precizno dizajnirane patosnice koje savršeno odgovaraju vašem VW New Beetle vozilu
  • Iskusno dizajnirane da izdrže sve izazove i pruže dugotrajnu zaštitu
  • EasyClean tehnologija koja omogućava jednostavno održavanje

Napomena: Ovaj proizvod je kreiran na osnovu dati informacija o proizvodu i ne odražava stvarne karakteristike ili benefite proizvoda.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja