рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW Golf III (1992-1997) – Zubri 251269

3.780 рсд

SKU: GTC1117 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW GOLF III (1992-1997) – ZUBRI 251269

Gumene Patosnice Bez Neprijatnih Mirisa

Gumene patosnice VW Golf III (1992-1997) – Zubri 251269, koje vam predstavljamo, su izuzetnog kvaliteta i neće izazvati neprijatan miris.

Originalne i Tipske Gumene Patosnice

Sve gumene patosnice su originalne i tipske, što znači da nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila. Bez brige, ove patosnice su specijalno dizajnirane za VW Golf III (1992-1997).

Odličan Izgled i Precizne Dimenzije

Patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. Međutim, napomena: u nekim slučajevima, set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Bez obzira na varijacije, sve patosnice su modernog dizajna i poseduju precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila.

Dodatno Učvršćenje i Sigurnost

Za dodatnu sigurnost i sprečavanje pomeranja, vozačeva patosnica ima fiksatore. Ovi fikstori su fabrički ugrađeni na prednjim dve patosnice. Na taj način, vozač može biti siguran da će patosnica ostati na svom mestu tokom vožnje. Sve patosnice su dizajnirane bez potrebe za dodatnim modifikacijama.

Dugotrajnost i Čistoća Vašeg Vozila

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava da unutrašnjost vašeg vozila bude čista. Ove gumene auto patosnice su posebno lake za održavanje. Takođe, nemaju neprijatan miris koji se često javlja kod patosnica lošijeg kvaliteta. Budite sigurni da će vaše vozilo ostati čisto i mirisno sa ovim gumicama.

TUV Sertifikovane i Bezbedne

Gumene patosnice su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu visoku kvalitetu i sigurnost. Svi materijali koji su korišćeni pri njihovoj proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Kupovinom ovih patosnica, ne samo da ćete unaprediti izgled svog vozila, već i stvoriti sigurno okruženje za sebe i svoje putnike.

Dostupnost i Cena

Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica. Ove gumene patosnice su proizvedene u Češkoj. Takođe, možete pogledati našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica.

Prednosti:
– Bez neprijatnih mirisa
– Originalne i tipske
– Odličan izgled i precizne dimenzije

Napomena: Ova gumen patosnica je specijalno dizajnirana za VW Golf III (1992-1997).

Sada je pravo vreme da unapredite izgled svog automobila i obezbedite sigurnost za sebe i svoje putnike. Poručite gumene patosnice VW Golf III (1992-1997) – Zubri 251269 već danas!

*Napomena: OXO MARKET je najbolje mesto za vaše potrebe kada su u pitanju auto delovi i oprema. Nudimo vam samo najkvalitetnije proizvode po najpovoljnijim cenama. Zato ne oklevajte, već se posetite našu prodavnicu ili kontaktirajte naš tim za sve što vam je potrebno za vaš automobil!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja