рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW Fox (2005-2009) – Zubri 213305

3.780 рсд

SKU: GTC2100 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW FOX (2005-2009) – Zubri 213305

Gumene patosnice za VW Fox su savršene patosnice koje će vam pomoći da održavate čistoću i izgled vašeg automobila. Izrađene su od visokokvalitetne gume visoke gustine i poseduju TUV sertifikat kvaliteta. Patosnice su tipske, originalne i prilagođene specifičnom modelu VW Fox automobila proizvedenom u periodu od 2005. do 2009. godine.

Specifikacije

  • Kvalitetna guma visoke gustine
  • Tipska i originalna za VW Fox (2005-2009)
  • Crne, antracit ili bež boje
  • Set sadrži 2 prednje i 2 zadnje patosnice
  • Visina ruba patosnica: 12mm

Patosnice koje odgovaraju vašem stilu i vozilu

Uz ove gumene patosnice, vaš VW Fox će dobiti svež i moderan izgled. Patosnice su dizajnirane da tačno odgovaraju dimenzijama unutrašnjosti automobila i lako se postavljaju bez ikakvih modifikacija. Set patosnica može uključivati samo prednje dve patosnice, zavisno od modela i tipa VW Fox automobila.

Naglasak je stavljen na udobnost i sigurnost. Patosnice su opremljene fikserima koji sprečavaju pomeranje i dodatno ih učvršćuju. Posebno je ojačana patosnica vozača kako bi izdržala duži vek trajanja.

Uživajte u čistoći i jednostavnom održavanju

Gumene patosnice za VW Fox su veoma jednostavne za održavanje. Zahvaljujući kvalitetnoj gumi visoke gustine, patosnice su fleksibilne i izdržljive, a istovremeno ne zadržavaju neprijatne mirise. Možete biti sigurni u njihovu sigurnost jer su svi materijali korišćeni pri proizvodnji patosnica odobreni od strane Evropske Unije.

Prednosti

  • Tipska i originalna za VW Fox (2005-2009)
  • Visoka kvaliteta i izdržljivost gume
  • Sprečava prljanje i oštećenje enterijera vašeg vozila

Nabavite gumene patosnice VW Fox (2005-2009) – Zubri 213305 i uživajte u visokom kvalitetu!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja