рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW Caddy Cargo (2020-) – Zubri 222395

3.240 рсд

SKU: GTC1129 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW CADDY CARGO (2020-) – ZUBRI 222395

Gumene patosnice za VW Caddy Cargo

Gumene patosnice za VW Caddy Cargo su vrhunskog kvaliteta i ne ispuštaju neugodne mirise. Ove auto patosnice su tipizirane, originalne i savršeno odgovaraju za vaš model automobila. Dostupne su u crnoj, antracit (tamno sivoj) ili bež boji, u skladu sa modelom i tipom vašeg vozila.

Predivan dizajn i precizne dimenzije

Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice koje su tipizirane za vaš VW Caddy Cargo. U nekim slučajevima, set može da sadrži samo prednje dve patosnice, u zavisnosti od modela i tipa automobila. Ove patosnice imaju modern dizajn i savršene dimenzije koje se savršeno uklapaju u vaše vozilo. Da bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje, prednje dve patosnice imaju fiksatore. Napredne funkcionalnosti kao što su fiksatori su dostupne samo ukoliko su fabrički predviđene za vaše vozilo. Vaša patosnica za vozača je dodatno ojačana kako bi trajala još duže. Ne postoji potreba za dodatnim modifikacijama – ove patosnice će savršeno odgovarati vašem vozilu.

Visokokvalitetni materijali i lako održavanje

Rub patosnica ima visinu od 12mm, čime se dodatno čuva čistoća unutrašnjosti vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neugodne mirise karakteristične za jeftinije varijante. Izrađene su od kvalitetne gume visoke gustine, koja je istovremeno fleksibilna. Gumene patosnice su TUV sertifikovane, a sve korišćene sirovine su navedene na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenej od strane Evropske Unije.

Specifikacije:

  • Za VW Caddy Cargo (2020-)
  • Boje: Crna, antracit, bež
  • Set se sastoji od 2 prednje i 2 zadnje patosnice (u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može sadržavati samo prednje patosnice)
  • Fiksatori na prednjim patosnicama (ukoliko je fabrički predviđeno)
  • 12mm visina ruba patosnica
  • Lako održavanje
  • Bez neugodnih mirisa
  • TUV sertifikovane
  • Bezbednostne karakteristike odobrene od strane Evropske Unije

Prednosti

  • Kvalitetna izrada: Auto patosnice su izrađene od visokokvalitetnih materijala, što garantuje dug vek trajanja i pouzdanost.
  • Savršeno prilagođene: Svaka garnitura auto patosnica je tipizirana za specifičan model vozila, tako da će savršeno odgovarati vašem VW Caddy Cargo.
  • Dodatna sigurnost i stabilnost: Prednje patosnice imaju fiksatore koji obezbeđuju dodatnu sigurnost i sprečavaju njihovo pomeranje.

Kupite svoje gumene patosnice za VW Caddy Cargo danas!

Ove gumene patosnice za VW Caddy Cargo su pravi izbor ako želite kvalitetne patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu. Ne samo da će vaše vozilo izgledati bolje, već će i unutrašnjost biti zaštićena od prljavštine i oštećenja.

Ne oklevajte, već danas nabavite svoj set gumenih patosnica za VW Caddy Cargo! Vaše vozilo će izgledati fantastično, a vi ćete biti zadovoljni kupovinom.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja