рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW Caddy (2020-) – Zubri 222394

3.780 рсд

SKU: GTC1141 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW CADDY (2020-) – Zubri 222394

Gumene patosnice vrhunskog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Auto patosnice su izuzetno važan dodatak za vaš VW Caddy automobil. One ne samo da štite vaše podove od prljavštine i habanja, već i pružaju dodatnu udobnost i stil. Sa gumene patosnice VW Caddy (2020-) – Zubri 222394, dobijate vrhunski kvalitet i perfektno pristajanje uz vaš automobil.

Tipske patosnice za savršeno odgovaranje vašem vozilu

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Bez brige oko neodgovarajuće veličine ili oblika, ove patosnice su dizajnirane da savršeno odgovaraju vašem VW Caddy modelu.

Modernog dizajna i preciznih dimenzija

Patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, a u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Njihov modern dizajn i precizne dimenzije čine da ove patosnice savršeno odgovaraju vašem vozilu.

Dodatno ojačane patosnice za veću izdržljivost

Da bi se produžio vek trajanja patosnice, vozačeva patosnica je dodatno ojačana. Na taj način, možete biti sigurni da će vaše patosnice izdržati duže vreme, čak i uz intenzivnu upotrebu. Ove gumene auto patosnice su posebno dizajnirane da izdrže sve što vam život može doneti.

Fiksatori za dodatno učvršćivanje

Patosnice poseduju fiksatore na prednjim dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Ne treba vam brinuti o tome da će se patosnice pomerati tokom vožnje. Ovi fiksatoti će se pobrinuti da su vaše patosnice čvrsto na mestu.

Visok rub za čišti enterijer

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Bez obzira na to koliko prljavštine ili vlage donese vaša obuća, ove gumene patosnice će sprečiti da to završi na podu vašeg automobila. Vaš enterijer će ostati čist i očuvan.

Iznimno lako održavanje i bez neprijatnih mirisa

Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje. Samo obrišite ih vlažnom krpom ili ih izvadite iz automobila i isperite vodom. Takođe, nemaju neprijatan miris poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Možete biti sigurni da će vaše vozilo uvek biti mirisno i čisto.

Sertifikovane i bezbedne

Gumene patosnice VW Caddy (2020-) – Zubri 222394 su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS), odobrenoj od strane Evropske Unije. To znači da možete biti sigurni da je kvalitet ovih patosnica najviši mogući.

Kompletan set za vaše zadovoljstvo

Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica koji sadrži sve što vam je potrebno. Ne morate brinuti o dodatnim modifikacijama ili kupovini dodatnih delova. Sve što trebate učiniti je da poručite ove gumene patosnice i uživate u izuzetnoj zaštiti i udobnosti koju pružaju.

Pogledajte našu kompletnu ponudu

Uz gumene patosnice VW Caddy (2020-) – Zubri 222394 imamo i širok izbor drugih gumene i tepih patosnica. Posetite našu prodavnicu i pronađite savršene patosnice za vaš automobil.

Video prikaz za dodatnu informaciju

Da biste dobili bolji uvid u izgled patosnica nakon postavljanja za navedeni model automobila, pogledajte video prikaz na našem sajtu. Na taj način, možete biti sigurni da će patosnice izgledati sjajno u vašem VW Caddy automobilu.


Prednosti

  • Iznimno kvalitetne patosnice bez neprijatnih mirisa
  • Tipske patosnice za savršeno pristajanje uz vaš VW Caddy automobil
  • Dodatno ojačane patosnice za veću izdržljivost

Nabavite gumene patosnice VW Caddy (2020-) – Zubri 222394 i unapredite zaštitu i izgled svog automobila dostupno na OXO MARKET.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja