рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW Caddy (2003-2019) Prednje – Zubri 213776

3.240 рсд

SKU: GTC1340 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW CADDY (2003-2019) PREDNJE – ZUBRI 213776

Gumene patosnice VW Caddy (2003-2019) Prednje – Zubri 213776 su nezaobilazni dodatak za vaš automobil. Uz njih, održavanje čistog i urednog enterijera postaje lakše nego ikad. S obzirom na kvalitet, udobnost i prilagođenost modelu automobila, ove patosnice su izbor koji se isplati.

Kvalitet i Prilagođenost

Sve gumene patosnice Zubri su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za VW Caddy model automobila. Izrađene su od visokokvalitetne gume koja je izuzetno fleksibilna. Ovo obezbeđuje dugotrajnost i izdržljivost patosnica, tako da možete biti sigurni da će služiti vašem automobilu dugi niz godina.

Dizajn i Boje

Gumene patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Modernog su dizajna i preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem automobilu. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. U nekim slučajevima, set može sadržati samo prednje dve patosnice.

Sigurnost i Stabilnost

Patosnice su opremljene fiksatorima na prednjim dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Vaša sigurnost je bitna, stoga je vozačeva patosnica dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnica i sprečila potreba za zamenskim patosnicama u skorijoj budućnosti. Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije kako bi se prilagodile vašem automobilu.

Jednostavno i Higijensko održavanje

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatan miris gume koji se javlja kod patosnica lošijeg kvaliteta. Dovoljno je samo malo truda da ih očistite i izgledaju kao nove.

Sertifikovani i Bezbedni Materijali

Gumene patosnice VW Caddy (2003-2019) Prednje – Zubri 213776 su TUV sertifikovane. Svi materijali koji su korišćeni pri njihovoj proizvodnji nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da su ove patosnice bezbedne i neće štetno uticati na vas ili vaše putnike.

Specifikacije (opciono)

  • Boje: Crna, Antracit (Tamno-siva), Bež
  • Set sadrži: 2 prednje patosnice, 2 zadnje patosnice (u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može sadržati samo 2 prednje patosnice)
  • Visina ruba: 12mm
  • Materijal: Visokokvalitetna guma
  • Sertifikacija: TUV sertifikat

Prednosti

  • Kvalitetna i izdržljiva – Ove patosnice su izuzetnog kvaliteta, a guma od koje su napravljene je fleksibilna i dugotrajna.
  • Prilagođene vašem modelu automobila – Tipski su dizajnirane za VW Caddy (2003-2019) i savršeno se uklapaju u enterijer vašeg vozila.
  • Lako održavanje i čistoća – Gumene patosnice su jednostavne za čišćenje i održavanje, a visina ruba osigurava čistoću enterijera.

Sada poručite svoj set Gumene patosnice VW Caddy (2003-2019) Prednje – Zubri 213776 i uživajte u čistom i urednom enterijeru svog automobila!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja