рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW Arteon Shooting Brake (2020-) – Zubri 221449

4.680 рсд

SKU: GTC1255 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW ARTEON SHOOTING BRAKE (2020-) – ZUBRI 221449

Izuzetan kvalitet i bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice VW Arteon Shooting Brake (2020-) – Zubri 221449 su vrhunskog kvaliteta i pružaju odličnu zaštitu vašem automobilu. Ove auto patosnice su posebno dizajnirane da savršeno odgovaraju modelu VW Arteon Shooting Brake (2020-) i garantuju udobnost i sigurnost tokom vožnje.

Precizno prilagođene za VW Arteon Shooting Brake (2020-)

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za VW Arteon Shooting Brake (2020-). Ove patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, a u nekim slučajevima, set može da sadrži samo prednje dve patosnice.

Modernog dizajna i preciznih dimenzija

Gumene patosnice VW Arteon Shooting Brake (2020-) – Zubri 221449 imaju modern dizajn i precizne dimenzije. One savršeno se uklapaju u enterijer vašeg vozila i pružaju izuzetnu zaštitu od prašine, prljavštine i vlage. Fiksatori na prednjim dve patosnice dodatno ih učvršćuju i sprečavaju pomeranje. Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi se produžio njen vek trajanja.

Visokokvalitetna guma i 12mm visina ruba patosnice

Gumene patosnice VW Arteon Shooting Brake (2020-) – Zubri 221449 su izrađene od visokokvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Zahvaljujući tome, ove patosnice su veoma lake za održavanje i nemaju neprijatan miris gume koji može biti prisutan kod patosnica lošijeg kvaliteta.

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene patosnice su izdržljive i pružaju dugotrajnu zaštitu vašem podu od habanja i oštećenja.

TUV sertifikacija i bezbednost materijala

Gumene patosnice VW Arteon Shooting Brake (2020-) – Zubri 221449 su TUV sertifikovane, što garantuje njihovu sigurnost i kvalitet. Svi materijali koji su korišćeni pri proizvodnji ovih patosnica nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) koju je odobrila Evropska Unija. Možete biti potpuno uvereni da je svaki detalj ovih patosnica pažljivo odabran kako bi pružio vrhunsku zaštitu vašem automobilu.

Prednosti gumenih patosnica VW Arteon Shooting Brake (2020-) – Zubri 221449:

  • Visokokvalitetna guma bez neprijatnih mirisa
  • Tipske i originalne, savršeno odgovaraju modelu VW Arteon Shooting Brake (2020-)
  • Fiksatore na prednjim dve patosnice sprečavaju pomeranje
  • Dodatno ojačana vozačeva patosnica za veću izdržljivost
  • Jednostavne za održavanje i čišćenje
  • TUV sertifikovane i bezbedne za upotrebu
  • Rub patosnice visine 12mm čuva čistoću enterijera
  • Pružaju izuzetnu zaštitu od prašine, prljavštine i vlage

Napomena: U cenu je uključen komplet od 4 gume patosnice.


SPECIFIKACIJE

  • Zemlja proizvodnje/uvoza: Češka

Prednosti

  • Visokokvalitetna guma bez neprijatnih mirisa
  • Tipske i originalne, savršeno odgovaraju modelu VW Arteon Shooting Brake (2020-)
  • Fiksatore na prednjim dve patosnice sprečavaju pomeranje

Zaštitite unutrašnjost svog Volkswagen Arteon Shooting Brake (2020-) vozila i pružite mu vrhunsku zaštitu! Poručite gumene patosnice VW Arteon Shooting Brake (2020-) – Zubri 221449 odmah i uživajte u udobnoj i sigurnoj vožnji.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja