рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice VW Amarok (2010-) Prednje – Zubri 218382

3.240 рсд

SKU: GTC1711 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VW AMAROK (2010-) PREDNJE – ZUBRI 218382

Kvalitetne gumene patosnice za Vaš VW Amarok

Ukoliko želite da zaštitite enterijer Vašeg automobila, gumene patosnice su idealno rešenje. Sa Gumene patosnice VW Amarok (2010-) Prednje – Zubri 218382 setom patosnica, dobićete vrhunski kvalitet bez neprijatnih mirisa.

Unapredite izgled i funkcionalnost Vašeg automobila

Sve gumene patosnice u našoj ponudi su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Ove patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice. Međutim, kod određenih modela i tipova automobila, set može sadržati samo prednje dve patosnice.

Modernog dizajna i preciznih dimenzija

Gumene patosnice za VW Amarok su modernog dizajna, sa preciznim dimenzijama, koje savršeno odgovaraju Vašem vozilu. Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice, kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno. Dodatno, vozačeva patosnica je ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Ove patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije i jednostavno se postavljaju.

Visokokvalitetni materijali, lako održavanje

Gumene patosnice za VW Amarok su izrađene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. Njihov rub ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera Vašeg vozila. Ove patosnice su izuzetno lake za održavanje i neće ispustiti neprijatne mirise, kao što to često biva sa patosnicama lošijeg kvaliteta. Takođe, važno je napomenuti da su ove gumene patosnice TUV sertifikovane, a svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Specifikacije:

  • Model: VW Amarok
  • Godište: 2010-
  • Tip: Prednje patosnice
  • Boja: Crna/Antracit/Bež (u zavisnosti od modela)
  • Set sadrži: 2 prednje tipske patosnice

Prednosti

  • Visokokvalitetne gumene patosnice
  • Tipski dizajn koji savršeno odgovara Vašem vozilu
  • Jednostavno postavljanje bez potrebe za dodatnim modifikacijama

Ne propustite priliku da unapredite izgled i funkcionalnost Vašeg VW Amaroka! Poručite već danas gumene patosnice VW Amarok (2010-) Prednje – Zubri 218382 set i uživajte u sigurnoj vožnji.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja