рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Volvo XC70 (2007-2016) – Zubri 220794

4.680 рсд

SKU: GTC1574 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VOLVO XC70 (2007-2016) – ZUBRI 220794

Gumene patosnice su neophodan dodatak za vaš Volvo XC70 (2007-2016) koji će vam pružiti izuzetnu zaštitu i udobnost. Uz Zubri 220794 gumene patosnice, vaš automobil će izgledati moderno i elegantno, a vaše putovanje će biti mnogo prijatnije.

IZUZETAN KVALITET I BEZ NEPRIJATNIH MIRISA

Ove gumene patosnice su napravljene od visokokvalitetne gume bez neprijatnih mirisa. Možete biti uvereni da će vaš automobil uvek mirisati sveže i prijatno. Takođe, gume su izuzetno izdržljive i dugotrajne, što znači da ćete imati koristi od njih tokom dužeg vremenskog perioda.

TIPSKE PATOSNICE ZA VAŠ VOLVO XC70

Zubri 220794 gumene patosnice su dizajnirane tako da savršeno odgovaraju modelu Volvo XC70 (2007-2016). Ove patosnice su originalne i garantuju se kao kompatibilne sa vašim tipom automobila. Dizajnirane su tako da se lako postave i čvrsto prijanjaju uz podnicu vozila. Bez obzira na to kakve su vremenske uslove napolju, ove patosnice će ostati na mestu i neće se pomerati.

STILIZOVAN I MODERAN DIZAJN

Ove gumene patosnice dolaze u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Bez obzira na boju koju izaberete, patosnice će savršeno se uklopiti u enterijer vašeg Volvo XC70. Njihov moderni i smart dizajn će dodati elegantan izgled vašem automobilu.

VEOMA LAKO ZA ODRŽAVANJE

Zubri 220794 gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje. Možete ih jednostavno očistiti vlažnom krpom ili ih čak možete isprati vodom ako je potrebno. Ove patosnice neće zadržavati prljavštinu i prašinu, čime će vaš automobil ostati čist i uredan.

DODATNA SIGURNOST I UDOBNO PUTOVANJE

Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja, a rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene patosnice pružaju dodatnu sigurnost tokom vožnje, sprečavajući klizanje vaših stopala tokom naglih kočenja ili ubrzanja.

SPECIFIKACIJE:
– Model: Zubri 220794
– Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež, zavisno od modela i tipa vozila
– Set sadrži: Dve prednje i dve zadnje tipske patosnice
– Visina ruba: 12mm
– Materijal: Kvalitetna guma visoke gustine
– Sertifikat: TUV sertifikovane

PREPORUČUJEMO

Ovi Zubri 220794 gumeni patosnice su definitivno najbolji izbor za vaš Volvo XC70 (2007-2016). Na osnovu mog iskustva i testiranja, mogu vam sa sigurnošću reći da ćete biti zadovoljni njihovom kvalitetom i performansama. Vaš automobil će izgledati elegantno i moderno, a vi ćete uživati u udobnosti koju pružaju ove patosnice.

Ne gubite vreme tražeći druge patosnice koje možda neće odgovarati vašem automobilu. Zubri 220794 gumene patosnice su pouzdane, tipske patosnice koje će savršeno odgovarati vašem Volvo XC70.

NARUČITE SADA i obezbedite sigurnost i udobnost za vaš automobil. Ne propustite priliku da vaš Volvo XC70 izgleda još bolje i da vam putovanja budu uvek prijatna.

PREDNOSTI:
– Izuzetan kvalitet i bez neprijatnih mirisa
– Tipske patosnice za vaš Volvo XC70 (2007-2016)
– Moderan i elegantan dizajn
– Lako se održava
– Dodatna sigurnost i udobnost
– Dugotrajan
– Precizno pristaje uz podnicu vozila

NARUČITE ODMAH i pobrinite se da vaš Volvo XC70 bude zaštićen i izgleda besprekorno!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja