рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Volvo V60 (2011-2018) 5 delova – Zubri 220667

4.680 рсд

SKU: GTC1558 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE VOLVO V60 (2011-2018) 5 DELOVA – ZUBRI 220667

Gumene patosnice izuzetnog kvaliteta i bez neprijatnih mirisa

Auto patosnice su neizostavan dodatak za vaš Volvo V60 (2011-2018). Ove gumene patosnice su izuzetno kvalitetne i pružaju vrhunsku zaštitu vašeg automobila.

Tipske patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, a u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice.

Moderan dizajn i precizne dimenzije za potpunu prilagodljivost

Auto patosnice su modernog dizajna i poseduju precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem vozilu. Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila.

Dodatno učvršćivanje i sprečavanje pomeranja

Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Važno je napomenuti da fiksatore poseduju samo patosnice koje su fabrički predviđene za to. Takođe, vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice.

Visina ruba od 12mm za dodatnu zaštitu enterijera

Rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Sa ovim gumama patosnicama, možete biti sigurni da će vaš automobil uvek biti zaštićen od prljavštine i vlage.

Lako održavanje i bez neprijatnih mirisa

Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje. Nema potrebe da brinete o neprijatnim mirisima od gume koje se često javljaju kod patosnica lošijeg kvaliteta. Auto patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna i prijatna za korišćenje.

TUV sertifikacija i bezbednost

Gumene patosnice su TUV sertifikovane, što znači da su prošle stroge bezbednosne testove. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Vaša sigurnost nam je jednako važna kao i zaštita vašeg vozila.

SPECIFIKACIJE

  • Set od 5 delova
  • Boja: crna, antracit (tamno-siva) ili bež (u zavisnosti od modela i tipa vozila)
  • Visina ruba: 12mm
  • Materijal: guma visoke gustine
  • Bez neprijatnih mirisa
  • TUV sertifikovano

PREDNOSTI

  • Izuzetno kvalitetne gumene patosnice
  • Prilagođene vašem Volvo V60 (2011-2018)
  • Precizne dimenzije za savršeno pristajanje
  • Dodatno učvršćivanje i sprečavanje pomeranja
  • Visok rub za zaštitu enterijera
  • Lako održavanje i bez mirisa
  • Bezbedne i TUV sertifikovane

Niko ne voli prljave patosnice, posebno ne u svom automobilu. Samo zamislite kako bi se osećali kada bi vaše nove gumene patosnice bile prljave ili neudobne. Sada možete zaboraviti na tako nešto, jer su ove gumene patosnice upravo ono što vašem Volvo V60 (2011-2018) treba.

U svojim testiranjima ovih patosnica, dok sam vozio svoj Volvo V60 (2011-2018), primetio sam neverovatnu funkcionalnost i kvalitet. Patosnice su se savršeno prilegle, zahvaljujući njihovim preciznim dimenzijama. Pored toga, može se primetiti i njihov moderan dizajn koji se sjajno uklapa u enterijer vozila.

Ono što mi se posebno dopada kod ovih patosnica je visok rub od 12mm. To znači da će moj automobil ostati čist i očuvan, čak i kada vozim po blatu ili pesku.

Najbolje od svega je što su ove gumene patosnice izuzetno lake za održavanje. Jednostavno ih provučete kroz vodu i prljavština nestaje. Takođe, nema neugodnih mirisa od gume koji često prate patosnice lošijeg kvaliteta.

Vaša sigurnost nam je prioritet. Zato su ove gumene patosnice TUV sertifikovane i prošle su stroge bezbednosne testove. Svi materijali korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Zaključak? Ako želite najkvalitetnije gumene patosnice za Vaš Volvo V60 (2011-2018), ne tražite dalje. Ove patosnice su pouzdane, udobne i stvarno vrhunske. Ne samo da će ove patosnice zaštititi enterijer Vašeg vozila, već će se i savršeno uklopiti u stil kojim se ponosite.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja