рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Toyota RAV 4 (2019-) – Zubri 222074

4.320 рсд

SKU: GTC1304 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE TOYOTA RAV 4 (2019-) – Zubri 222074

Izuzetnog Kvaliteta Bez Neprijatnih Mirisa

Gumene patosnice Toyota RAV 4 (2019-) – Zubri 222074 su autentične i visokokvalitetne patosnice koje će obezbediti potpunu zaštitu vašeg vozila. Ove patosnice su prilagođene specifičnom modelu automobila Toyota RAV 4 (2019-) i pružaju savršeno prianjanje i zaštitu od prljavštine, vlage i habanja.

Tipske i Originalne Patosnice

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Ono što ove patosnice čini jedinstvenim je njihov precizan dizajn i dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem vozilu. Patosnice su prilagođene kako bi se savršeno uklopile u enterijer vašeg vozila i pružile maksimalnu zaštitu.

Moderan Dizajn i Dodatna Ojačanja

Auto patosnice su modernog dizajna, sa visinom ruba od 12mm koji dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice koje se lako postavljaju i čvrsto prijanjaju za pod. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno, kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje.

Lako Održavanje i Bezbednost

Gumene patosnice su izradjene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna i izdržljiva. One su TUV sertifikovane, što potvrđuje njihovu kvalitet i sigurnost. Materijali koji su korišćeni pri proizvodnji auto patosnica se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Ove patosnice su takođe lake za održavanje i ne emituju neprijatne mirise, za razliku od nekih patosnica lošijeg kvaliteta.

Specifikacija:

  • Tip: Gumene patosnice
  • Model: Toyota RAV 4 (2019-)
  • Kompatibilnost: Savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena
  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež, u zavisnosti od modela i tipa vozila
  • Set sadrži: Dve prednje i dve zadnje patosnice (u zavisnosti od modela automobila, set može sadržati samo prednje dve patosnice)
  • Visina ruba: 12mm
  • Dodatna ojačanja: Da
  • Lako održavanje: Da
  • Bezbednost: TUV sertifikovane i materijali se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske i originalne patosnice koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
  • Dodatna ojačanja za produženje veka trajanja
  • Lako održavanje i bezbedne za upotrebu

Slobodno pregledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica kako biste pronašli odgovarajući set za vaše vozilo.

Zaključak

Gumene patosnice za Toyota RAV 4 (2019-) – Zubri 222074 su izuzetno visokokvalitetne i pružaju potpunu zaštitu i udobnost vašem vozilu. Uz njihov moderan dizajn, precizne dimenzije i dodatna ojačanja, ove patosnice su idealan izbor za svakog vlasnika Toyota RAV 4 automobila. Odaberite kvalitet i pouzdanost za svoje vozilo!

Napomena: Ovaj opis proizvoda je zasnovan na dati informacijama o proizvodu i ne podrazumeva dodatne funkcionalnosti ili karakteristike koje proizvod može imati. Za tačne informacije, molimo posetite našu veb stranicu “OXO MARKET”.

Kupite sada i obezbedite vašem vozilu kvalitetnu zaštitu uz gumene patosnice Toyota RAV 4 (2019-) – Zubri 222074!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja