рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Toyota Proace City (2018-) – Zubri 221856

3.780 рсд

SKU: GTC1342 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE TOYOTA PROACE CITY (2018-) – ZUBRI 221856

Izuzetan kvalitet i bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice Toyota Proace City su visokokvalitetne i bez neprijatnih mirisa. Ove auto patosnice su izrađene od izuzetno kvalitetne gume koja garantuje dugotrajnost i pouzdanost.

Tipske i originalne patosnice

Sve gumene patosnice su tipske i originalne, što znači da nedvosmisleno odgovaraju vašem modelu Toyota Proace City automobila. Bez brige oko kompatibilnosti, ove patosnice su dizajnirane da savršeno odgovaraju vašem vozilu.

Modernog dizajna i preciznih dimenzija

Auto patosnice su crne, antracit (tamno-sive) ili bež boje, zavisno od modela i tipa vozila. Svaka set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, sa mogućnošću da neki modeli sadrže samo prednje dve patosnice.

Patosnice imaju modern i atraktivan dizajn, sa preciznim dimenzijama koje savršeno odgovaraju vašem Toyoti Proace City. Dodatno, prednje dve patosnice imaju fiksatore za dodatno učvršćivanje i sprečavanje pomeranja. Vozačeva patosnica je takođe ojačana kako bi imala duži vek trajanja.

Visokokvalitetni materijali i jednostavno održavanje

Gumene patosnice za Toyota Proace City automobil proizvode se od gume visoke gustine, što ih čini izuzetno fleksibilnim i prilagodljivim. Ove gume su TUV sertifikovane, a svi materijali korišćeni pri proizvodnji su odobreni od strane Evropske Unije.

Sa visinom od 12 mm, rub patosnice garantuje čistoću enterijera vašeg vozila, sprečavajući prljanje i nečistoće da dospeju na tepih. Takođe, ove gumene patosnice su veoma lake za održavanje i ne emituju neprijatne mirise gume, za razliku od nekih jeftinijih patosnica na tržištu.

Sveobuhvatna ponuda patosnica

Ova cena odnosi se na 1 set gumenih patosnica za vaš Toyota Proace City automobil. Uvoz zemlje je iz Češke. Pregledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica kako biste pronašli najbolje rešenje za svoje vozilo.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet i dugotrajnost
  • Tipske i originalne patosnice za vaš model vozila
  • Modern dizajn i precizne dimenzije
  • Fiksatori za dodatno učvršćivanje
  • Visokokvalitetni materijali i jednostavno održavanje
  • Bez neprijatnih mirisa
  • Garantovana čistoća enterijera vozila

Kupite gumene patosnice za vaš Toyota Proace City danas i osigurajte trajnu zaštitu i udobnost za vaše vozilo. Kliknite na link za kupovinu i iskoristite neverovatnu ponudu, dostupnu samo na OXO MARKET-u.

Disclaimer: Ovaj opis proizvoda je baziran na navedenim informacijama o proizvodu i ukazuje na to šta korisnici mogu očekivati od proizvoda. Rezultati se mogu razlikovati i mogu zavisiti od specifičnih scenarija korišćenja.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja