рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Toyota Highlander (2020-) – Zubri 222794

4.680 рсд

SKU: GTC1098 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE TOYOTA HIGHLANDER (2020-) – ZUBRI 222794

Bezbedne i kvalitetne patosnice za vaš automobil

U potrazi ste za gumene patosnice visokog kvaliteta za vaš Toyota Highlander (2020-)? Onda ne tražite dalje jer vam predstavljamo Gumene patosnice Toyota Highlander (2020-) – Zubri 222794. Ove auto patosnice su izuzetne, bez neprijatnih mirisa i pružaju odličnu zaštitu za vaš automobil.

Izuzetan kvalitet i savršeno prilagođene

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene. Bez obzira na model i tip vozila, ove gumene patosnice se savršeno prilagođavaju vašem automobilu. Set patosnica sastoji se od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice koje se lako postavljaju. Ukoliko je to fabrički predviđeno, patosnice poseduju fiksatore na prednjim dve patosnice koji dodatno učvršćuju i sprečavaju njihovo pomeranje.

Moderan dizajn i trajna izdržljivost

Auto patosnice su modernog dizajna i preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila. Vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Njihov rub ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije i odgovarajući su dodatak svakom vozilu.

TUV sertifikovane i bezbedne

Gumene patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. One su TUV sertifikovane i svi materijali korišćeni pri njihovoj izradi nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. To vam pruža sigurnost i mir jer znate da kupujete proizvod visokog kvaliteta i bezbedan za vaš automobil.

Održavanje i boje

Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume koje se često javljaju kod patosnica lošijeg kvaliteta. U zavisnosti od modela i tipa vozila, patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji. Možete odabrati boju koja najbolje odgovara enterijeru vašeg vozila.

Kompletan set za vaš automobil

Navedena cena je za kompletan set gumene patosnice koji uključuje dve prednje i dve zadnje patosnice. Ukoliko želite dodatne patosnice, pogledajte našu ponudu gumenih i tepih patosnica za različite automobile. Takođe, ove gumene patosnice su uvezen iz Češke, što pruža dodatnu garanciju kvaliteta.

Prednosti:

  • Izuzetna kvaliteta i bezbednost
  • Savršeno prilagođene za Toyota Highlander (2020-)
  • Moderan dizajn i trajna izdržljivost

Poručite gumene patosnice Toyota Highlander (2020-) – Zubri 222794 i pružite svom automobilu najbolju zaštitu i udobnost!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja