рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Toyota CH-R Hybrid (2017-) – Zubri 221904

3.780 рсд

SKU: GTC1257 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE TOYOTA CH-R HYBRID (2017-) – Zubri 221904

Odaberite najbolje gumene patosnice za vaš Toyota CH-R Hybrid!

Auto patosnice vrhunskog kvaliteta, bez mirisa

Auto patosnice za Toyota CH-R Hybrid su nevjerojatno visokokvalitetne, bez neprijatnih mirisa koji se često nalaze kod drugih patosnica. Ove gumene patosnice su posebno dizajnirane da odgovaraju savršeno za vaš model vozila.

Garancija preciznosti i originalnosti

Sve gumene patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju modelu automobila za koji su proizvedene. Bez obzira na to da li vozite Toyota CH-R Hybrid iz 2017. godine ili noviju verziju, ove patosnice su idealan izbor za vas.

Elegantan dizajn i boje koje se savršeno uklapaju

Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, prilagođene za vaš model i tip vozila. Set patosnica se sastoji od dvije prednje i dvije zadnje patosnice, a u zavisnosti od modela automobila, moguće je da set sadrži samo prednje dvije patosnice. Ove gumene patosnice su modernog dizajna i preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem vozilu.

Dodatna sigurnost i čvrstoća

Patosnice su opremljene fikserima na prednjim patosnicama kako bi se dodatno učvrstile i spriječilo njihovo pomeranje. Fikseri su prisutni samo na patosnicama gdje je to fabrički predviđeno. Takođe, vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice.

Lako održavanje i dugotrajnost

Rub patosnice ima visinu od 12 mm što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatan miris poput patosnica lošijeg kvaliteta. Proizvedene su od visokokvalitetne gume koja je izuzetno fleksibilna.

Potvrđena sigurnost i kvaliteta

Gumene patosnice su TUV sertifikovane, a svi materijali korišćeni pri proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije. Možete biti sigurni da su ove patosnice potpuno sigurne za vas i vaše putnike.

Specifikacije:

  • Zemlja proizvodnje/uvoza: Češka

Prednosti:

  • Vrhunski kvalitet i preciznost
  • Bez mirisa
  • Jednostavno održavanje

Sada kada imate gumene patosnice za vaš Toyota CH-R Hybrid, možete biti sigurni da ćete putovati udobno i sigurno. Ne morate brinuti o prljavštini i oštećenjima unutrašnjosti vašeg automobila. Izaberite kvalitet koji zaslužujete i narudžbom u našoj ponudi [link to the product], dobićete najbolje gumene patosnice za vaš automobil.

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja