рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Toyota Aygo II (2014-) – Frogum 542735

3.780 рсд

SKU: GTC1311 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE TOYOTA AYGO II (2014-) – FROGUM 542735

Auto patosnice visokog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice su neophodan dodatak za vaš automobil, a patosnice brenda Frogum su pravi izbor. Sa njima možete biti sigurni da će unutrašnjost vašeg vozila biti zaštićena od prljavštine, vlage i ogrebotina.

Specifikacije

  • Tipske gumene patosnice
  • Set sadrži dve prednje i dve zadnje patosnice
  • Moderan dizajn koji se savršeno uklapa u enterijer
  • Fiksatore na prednjim patosnicama za dodatnu stabilnost
  • Visina ruba patosnica od 12mm
  • Izrađene od visokokvalitetne i fleksibilne gume
  • TUV sertifikovane i bezbedne za upotrebu

Visok kvalitet i tačno prilagođene

Uz gumene patosnice Frogum, možete biti sigurni da ćete dobiti proizvod vrhunskog kvaliteta. Sve patosnice su tipske i originalne, što znači da tačno odgovaraju modelu vašeg automobila. Bez obzira da li vozite Toyota Aygo II (2014-) ili neki drugi model, ove patosnice će se savršeno uklopiti.

Dodatna zaštita i praktičnost

Patosnice su crne boje, što ih čini elegantnim dodatkom za svaki automobil. Uz to, set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, osim ako je specifično navedeno drugačije za određeni model. Zahvaljujući fiksatorima na prednjim patosnicama, možete biti sigurni da će ostati čvrsto na svom mestu i neće se pomerati tokom vožnje. Ove patosnice su dizajnirane tako da odgovaraju stilu i dimenzijama vašeg vozila, pružajući dodatnu zaštitu i udobnost.

Lakše održavanje i bezbednost

Gumene patosnice Frogum su izuzetno lake za održavanje. Možete ih jednostavno očistiti vodom ili sredstvom za čišćenje enterijera automobila. Takođe, nećete morati brinuti o neprijatnim mirisima gume, jer su ove patosnice napravljene od visokokvalitetne gume visoke gustine koja nema neprijatan miris.

Ove gumene patosnice su proizvedene u Poljskoj i zadovoljavaju sve sigurnosne standarde propisane od strane Evropske unije. Možete biti sigurni da su materijali koji se koriste za proizvodnju ovih patosnica bezbedni za upotrebu.

Zaključak

U mom iskustvu, gumene patosnice Frogum su vrhunski proizvod koji će pružiti zaštitu, udobnost i stil vašem vozilu. Bez obzira na vremenske uslove ili vrstu prljavštine koja se unese u automobil, ove patosnice će zadržati unutrašnjost čistom. Ne samo da su funkcionalne, već i estetski privlačne. Sviđa mi se kako se savršeno uklapaju u unutrašnjost mog vozila i pružaju osećaj luksuza.

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet
  • Tačno prilagođene modelu vozila
  • Dodatna zaštita enterijera
  • Lakše održavanje
  • Bez neprijatnih mirisa
  • Moderan dizajn
  • Sigurnost potvrđena TUV sertifikatom

Naručite gumene patosnice Frogum i pružite svom automobilu zaštitu koju zaslužuje!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja