рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Toyota Avensis (2003-2008) – Zubri 214027

3.780 рсд

SKU: GTC2079 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE TOYOTA AVENSIS (2003-2008) – Zubri 214027

Gumene patosnice visokog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice su izuzetno važan dodatak za vaš automobil. OVE gumene patosnice za Toyota Avensis (2003-2008) pružaju vrhunsku zaštitu vašeg poda od vlage, prljavštine, i habanja. Ali to nije sve! Osim što štite vaš pod, ove patosnice pružaju i mnoge druge prednosti u pogledu kvaliteta i estetike.

Tipske i originalne gumene patosnice za savršeno prilagođavanje

Sve gumene patosnice za Toyota Avensis (2003-2008) su tipske, originalne i napravljene posebno za ovaj model automobila. To znači da će patosnice savršeno odgovarati vašem vozilu i neće biti nikakvih komplikacija pri postavljanju. Pored toga, patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, tako da možete odabrati onu koja najbolje odgovara enterijeru vašeg automobila.

Sigurno učvršćivanje i dugotrajnost

Set gumene patosnice se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, ili samo prednjih dve, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Prednje dve patosnice imaju fiksatore koji sprečavaju njihovo pomeranje i dodatno ih čvrsto pričvršćuju. Dodatno, vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi produžila njen vek trajanja.

Visokokvalitetna guma za čistoću i jednostavnost održavanja

Gumene patosnice su izrađene od kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. To znači da se patosnice neće pomerati ili skliznuti tokom vožnje. Ove patosnice su TUV sertifikovane i sigurne za upotrebu. Takođe, ne morate brinuti o neprijatnim mirisima koji se obično javljaju kod jeftinijih patosnica. Naša patosnica se ne odaje takvim mirisima i sigurna je za vas i vašu porodicu.

Prednosti:

  • Visokokvalitetna guma visoke gustine
  • Lak za održavanje
  • Tipski dizajn za savršeno prilagođavanje vašem vozilu

Samouvereno se opustite na putovanju, znajući da su vaš pod i enterijer automobila zaštićeni gumene patosnice koje su kvalitetne, estetski privlačne i sigurne. Ne oklevajte, poručite gumene patosnice za Toyota Avensis (2003-2008) danas i investirajte u dugotrajnu zaštitu vašeg vozila.

Sada poruči i zaštiti svoje vozilo!

Zemlja uvoza: Češka

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja