рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Suzuki Vitara (2015-) 5 delova – Zubri 219926

4.320 рсд

SKU: GTC1091 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE SUZUKI VITARA (2015-) 5 DELOVA – ZUBRI 219926

Gumene patosnice za Suzuki Vitara – Visok kvalitet i prilagođenost

TIPSKE AUTO PATOSNICE

Ukoliko želite zaštititi enterijer vašeg vozila, gumene patosnice za Suzuki Vitara su savršen dodatak. Bez neprijatnih mirisa i visokog kvaliteta, ove auto patosnice su savršeno prilagođene svakom Suzuki Vitaru od 2015. godine i kasnije.

Izuzetan dizajn i precizne dimenzije

Set gumenih patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice koje su identične vašem tipu vozila. Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u skladu sa modelom i tipom vozila.

Snažno prijanjanje i dodatna sigurnost

Da bi se obezbedila dodatna sigurnost i sprečilo pomeranje patosnica, prednje dve patosnice su opremljene fikserima. Fikseri se nalaze samo na patosnicama koje su fabrički dizajnirane za njih. Takođe, vozačeva patosnica je posebno ojačana kako bi se produžio njen vek trajanja.

Lako održavanje i čistoća enterijera

Visina ruba na patosnicama iznosi 12mm, što dodatno osigurava čištoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene patosnice su veoma lake za održavanje i ne emituju neprijatne mirise poput nekih lošijih patosnica na tržištu.

Kvalitetna guma visoke gustine

Gumene patosnice su izrađene od gume visoke gustine koja je veoma fleksibilna, što garantuje njihovu dugotrajnost i otpornost. Ove patosnice su TUV sertifikovane, a svi materijali koji su korišćeni u proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Specifikacije:

  • Set od 5 delova
  • Boje: crna, antracit, bež (u zavisnosti od modela i tipa vozila)
  • Fikseri na prednjim patosnicama
  • Visina ruba: 12mm
  • Lak za održavanje
  • Bez neprijatnih mirisa
  • TUV sertifikat

PREDNOSTI

  • Visok kvalitet: Ove gumene patosnice su odličnog kvaliteta, koji ostaje netaknut i nakon dugotrajne upotrebe. Uz njih, možete biti sigurni da će vaš enterijer biti zaštićen u svakoj situaciji.
  • Precizno prilagođene: Kao tipske patosnice, svaki komad je pažljivo dizajniran da odgovara vašem Suzuki Vitaru. Nećete morati da brinete o odgovarajućim dimenzijama ili obliku, jer su ove patosnice upravo za ovaj model.
  • Dodatna sigurnost: Zahvaljujući fikserima na prednjim patosnicama, nećete se brinuti o njihovom pomeranju prilikom ulaska i izlaska iz vozila. Osećaj stabilnosti i sigurnosti je zagarantovan.
  • Lako održavanje: Patosnice su veoma lake za čišćenje i održavanje. Uvek možete imati čist enterijer bez mnogo truda.
  • Estetski izgled: Moderan dizajn i boje koje se uklapaju u enterijer garantuju da će ove patosnice dodati ne samo funkcionalnost, već i estetski ugođaj vašem vozilu.

NARUČITE GUMENE PATOSNICE ZA SUZUKI VITARA DANAS!

Ukoliko želite da unapredite vaše vozačko iskustvo i zaštitite enterijer vašeg Suzukija Vitare, ove gumene patosnice su pravi izbor. Njihov visok kvalitet, prilagođenost i dodatne sigurnosne karakteristike čine ih neophodnim dodatkom za svakog vlasnika ovog automobila.

Naručite gumene patosnice za Suzuki Vitara danas i osetite razliku u kvalitetu i udobnosti vožnje!

Prednosti:
– Visok kvalitet materijala
– Precizno prilagođene Suzuki Vitari
– Dodatna sigurnost sa fikserima na prednjim patosnicama

NARUČITE SADA I ZAŠTITITE VAŠU SUZUKI VITARU UZ VRHUNSKI KVALITET PONUĐENIH GUMENIH PATOSNICA!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja