рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Suzuki Across Hybrid (2020-) – Zubri 222074

4.680 рсд

SKU: GTC1070 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE SUZUKI ACROSS HYBRID (2020-) – ZUBRI 222074

Gumene patosnice bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice Zubri 222074 za Suzuki Across Hybrid (2020-) su izuzetnog kvaliteta i ne emituju neprijatne mirise. Ove auto patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju navedenom tipu automobila.

Savršeno pristajanje i moderan dizajn

Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, koje su crne, antracit (tamno sive) ili bež boje, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Patosnice su dizajnirane da pruže savršeno pristajanje uz enterijer vašeg automobila. Dodatno, vozačeva patosnica je ojačana kako bi produžila vek trajanja. Gumene patosnice Zubri 222074 ne zahtevaju nikakve modifikacije i jednostavne su za postavljanje.

Održavanje i čistoća

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Njihova izuzetno visoka gustina čini ih izdržljivim i lako održavajućim. Ove gumene auto patosnice ne emituju neprijatne mirise karakteristične za jeftinije modele. Takođe, guma od koje su napravljene je TUV sertifikovana, a svi materijali korišćeni pri proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Cena i ponuda

Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica. Ove gumene patosnice za Suzuki Across Hybrid (2020-) su uvežene iz Češke. U našoj ponudi možete pronaći i druge modele gumenih i tepih patosnica.

Video prikaz

Pogledajte video prikaz izgleda patosnica nakon postavljanja za navedeni model automobila.


Prednosti

  • Izuzetan kvalitet i pristajanje
  • Bez neprijatnih mirisa
  • Jednostavno održavanje

Nabavite gumene patosnice Zubri 222074 za vaš Suzuki Across Hybrid (2020-) i uživajte u udobnosti i zaštiti vašeg vozila. Poručite ih odmah!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja