рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Skoda Scala (2019-) – Zubri 221935

3.780 рсд

SKU: GTC1531 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE SKODA SCALA (2019-) – Zubri 221935

Izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice su neizostavan dodatak za vaš automobil. Zahvaljujući Zubri 221935 gumenim patosnicama, obezbedićete izuzetnu zaštitu za vašu Skodu Scala (2019-) i istovremeno unaprediti estetiku enterijera.

Prednosti gumenih patosnica Skoda Scala (2019-) – Zubri 221935:
– Izuzetan kvalitet
– Bez neprijatnih mirisa
– Tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni model automobila

Savršeno odgovaraju vašem tipu vozila

Set gumenih patosnica sastoji se od dve prednje i dve zadnje patosnice, koje su precizno oblikovane kako bi se savršeno uklopile u vašu Skodu Scala (2019-). U zavisnosti od modela i tipa vozila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice. Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, pružajući vam mogućnost da odaberete onu koja se najbolje uklapa sa enterijerom vašeg automobila.

Potpuna sigurnost i udobnost

Gumeni materijal od kojeg su napravljene patosnice ima visoku gustinu i izuzetnu fleksibilnost. Osim što pružaju zaštitu od prljavštine, vlage i habanja, gumene patosnice su TUV sertifikovane i nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS) odobrenoj od strane Evropske Unije.

Da bi se patosnice dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje, prednje dve patosnice poseduju fiksatore. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana, produžavajući vek trajanja patosnica. Patosnice su jednostavne za postavljanje i ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije.

Dodatna čistoća za vaš automobil

Rub patosnica ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čištoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise, za razliku od nekih patosnica lošijeg kvaliteta.

Specifikacije:

  • Kompatibilnost: Skoda Scala (2019-)
  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež
  • Set sadrži dve prednje i dve zadnje patosnice
  • Fiksatori na prednjim patosnicama radi dodatne sigurnosti

Prednosti:

  • Izuzetan kvalitet
  • Bez neprijatnih mirisa
  • Savršeno odgovaraju vašem tipu vozila

Napomena: Postavljanje gumenih patosnica na vašu Skodu Scala (2019-) donosi brojne prednosti koje će unaprediti vaše iskustvo vožnje. Učinite svoj automobil još udobnijim i zaštitite njegov enterijer od svakodnevnog habanja. Naručite set gumenih patosnica Skoda Scala (2019-) – Zubri 221935 i iskusite sve prednosti koje one pružaju.


NAZAD NA PROIZVODE

Kilometri mogu da se gledaju kroz prozor, a kilometara ima još mnogo pred vama, zato obezbedite vrhunsku zaštitu za vašu Skodu Scala (2019-) uz Zubri 221935 gumene patosnice. Vaš automobil zaslužuje samo najbolje!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja