рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Skoda Octavia II (2004-2008) elipse – Zubri 214795

3.780 рсд

SKU: GTC1513 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE SKODA OCTAVIA II (2004-2008) ELIPSE – ZUBRI 214795

Auto patosnice visokog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Gumene patosnice Skoda Octavia II (2004-2008) elipse – Zubri 214795 su izuzetnog kvaliteta i pružaju odličnu zaštitu za vaše vozilo. Ove patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni model automobila. Bez obzira na to da li preferirate crnu, antracit (tamno-sivu) ili bež boju, možete biti sigurni da će set patosnica savršeno odgovarati i unaprediti izgled unutrašnjosti vašeg automobila.

Precizno dizajnirane za vaš automobil

Ove gumene patosnice su modernog dizajna, sa preciznim dimenzijama koje pružaju savršeno prijanjanje u vašem vozilu. Set se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice koje su posebno izrađene za Skodu Octaviu II (2004-2008). U nekim slučajevima, set može sadržavati samo prednje dve patosnice, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Bez obzira na verziju, svaka garnitura patosnica savršeno odgovara vašem automobilu.

Dodatna sigurnost i izdržljivost

Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se osigurao dug vek trajanja i optimalna zaštita. Fiksatore na prednjim patosnicama obezbeđuju dodatno učvršćivanje i sprečavaju njihovo pomeranje. Ove patosnice su napravljene tako da se lako uklapaju u vaše vozilo, bez potrebe za bilo kakvim dodatnim modifikacijama. Dizajnirane su sa rubom visine 12mm, što osigurava da unutrašnjost vašeg vozila ostane čista i uredna.

Kvalitetne i bezbedne

Gumene patosnice su proizvedene od visoko guste gume koja je izuzetno fleksibilna. Materijali koji su korišćeni pri proizvodnji ovih patosnica su TUV sertifikovani i nalaze se na bezbednosnoj listi materijala odobrenoj od strane Evropske Unije. Ne samo da su ove patosnice izuzetno lake za održavanje, već takođe nemaju neprijatan miris koji se može javiti kod patosnica lošijeg kvaliteta.

Specifikacije:

  • Visina ruba: 12mm
  • Boje: crna, antracit (tamno-siva), bež (u zavisnosti od modela i tipa vozila)
  • Set se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice (u zavisnosti od modela i tipa vozila)
  • Vozačeva patosnica je dodatno ojačana
  • Materijali su TUV sertifikovani i odobreni od strane Evropske Unije

Prednosti:

  • Visok kvalitet materijala
  • Odgovarajući dizajn za vaš model automobila
  • Fiksatori za sprečavanje pomeranja
  • Jednostavno održavanje
  • Bez neprijatnih mirisa
  • Izdržljive i dugotrajne
  • Pružaju dodatnu sigurnost vozaču
  • Ne zahtevaju dodatne modifikacije
  • Bezbedne za upotrebu

Pojačajte izgled i funkcionalnost svog automobila sa gumene patosnice Skoda Octavia II (2004-2008) elipse – Zubri 214795. Ne samo da ćete zaštititi unutrašnjost vozila od prljavštine i habanja, već ćete i dodati dozu stila i elegancije.

[Dodajte gumene patosnice u svoju korpu i zaštitite svoj automobil već danas!]

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja