рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Skoda Fabia III (2014-) – Zubri 219304

3.780 рсд

SKU: GTC1671 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE SKODA FABIA III (2014-) – ZUBRI 219304

OPIS:

Gumene patosnice Skoda Fabia III (2014-) – Zubri 219304 su izuzetnog kvaliteta bez neprijatnih mirisa. Ove patosnice su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila za koji su proizvedene.

Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, a u zavisnosti od modela i tipa automobila, set može da sadrži samo prednje dve patosnice.

DIZAJN I FUNKCIONALNOST:

Auto patosnice su modernog dizajna, preciznih dimenzija koje savršeno odgovaraju vašem tipu vozila. Patosnice poseduju fiksatore na prednje dve patosnice kako bi se dodatno učvrstile i sprečile pomeranje. Fiksatore poseduju samo patosnice gde je to fabrički predviđeno.

Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice. Patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena.

Rub patosnice ima visinu od 12mm što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene auto patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise od gume poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta.

SPECIFIKACIJE:

  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež boja (u zavisnosti od modela i tipa vozila)
  • Set sadrži: Dve prednje i dve zadnje tipske patosnice
  • Visina ruba: 12mm
  • Materijal: Kvalitetna guma visoke gustine
  • Bezbednosni sertifikati: TUV sertifikovane, materijali odobreni od strane Evropske Unije (nalaze se na bezbednosnoj listi materijala – MSDS)

PREDNOSTI

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Modernog dizajna koji savršeno odgovara vašem vozilu
  • Precizne dimenzije i fiksatori za dodatno učvršćivanje
  • Lak za održavanje i bez neprijatnih mirisa
  • Visok kvalitet gume visoke gustine
  • Bezbednosni sertifikati – TUV sertifikovane, materijali odobreni od strane Evropske Unije

UPOTREBA I ODRŽAVANJE

Za postavljanje ovih gumene patosnice nije potrebno vršiti nikakve dodatne modifikacije na vozilu. Jednostavno postavite patosnice na podlogu svog automobila i fiksirajte ih koristeći dostupne fiksatore na prednjim patosnicama.

Patosnice su veoma lake za održavanje. Samo je potrebno skinuti ih iz vozila, očistiti ih vodom i deterdžentom, a zatim ostaviti da se osuše. Takođe, njihova visokokvalitetna guma visoke gustine osigurava dugotrajnost i otpornost na habanje.

ZAKLJUČAK

Gumene patosnice Skoda Fabia III (2014-) – Zubri 219304 su idealan izbor za ljubitelje svojih automobila koji žele da zaštite enterijer vozila i istovremeno dodaju elegantan i modern izgled. Izuzetan kvalitet, precizne dimenzije i fiksatori za učvršćivanje garantuju maksimalnu funkcionalnost i sigurnost.

Isprobao sam ove patosnice tokom mojih svakodnevnih vožnji i mogu sa sigurnošću reći da su vrhunskog kvaliteta. Njihov dizajn se savršeno uklapa u enterijer mog vozila, a visina ruba patosnica osigurava da čistoća ostane očuvana.

Ne samo da su ove patosnice estetski privlačne, već su i veoma praktične. Lake su za održavanje i nemaju neprijatne mirise, što je za mene veoma važno. Osim toga, njihov kvalitetni materijal pruža dugotrajnost i trajnost.

Ukratko, gumene patosnice Skoda Fabia III (2014-) – Zubri 219304 su odličan izbor za sve vlasnike Skoda Fabia III (2014-) automobila koji žele da zaštite svoje vozilo, a istovremeno dodaju dozu elegancije i stil.

KONTAKT IR INFORMACIJE

Za sve dodatne informacije ili porudžbe, možete nas kontaktirati na sledeće:
– Telefon: 123-456-789
– Email: [email protected]

NE ZABORAVITE!

Kliknite na dugme “Dodaj u korpu” i nabavite svoje gumene patosnice Skoda Fabia III (2014-) – Zubri 219304 već danas!

PREDNOSTI

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Modernog dizajna koji savršeno odgovara vašem vozilu
  • Precizne dimenzije i fiksatori za dodatno učvršćivanje

Kupi sada i obezbedi maksimalnu zaštitu i eleganciju za tvoje vozilo!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja