рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Skoda Enyaq IV (2021-) – Zubri 222374

4.680 рсд

SKU: GTC1087 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE SKODA ENYAQ IV (2021-) – ZUBRI 222374

Prednosti

  • Izuzetan kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila
  • Moderan dizajn i precizne dimenzije koje savršeno odgovaraju vašem vozilu
  • Dodatno ojačana vozačeva patosnica za produžen vek trajanja
  • Fiksatore na prednjim patosnicama sprečavaju pomeranje
  • Visina ruba od 12mm obezbeđuje čistoću enterijera
  • Lako održavanje i bez neprijatnih mirisa
  • TUV sertifikovane gume visoke gustine
  • Bezbednosna lista materijala (MSDS) odobrena od strane Evropske Unije

Gumene patosnice marke Zubri su idealan dodatak za vaš Skoda Enyaq IV (2021-). Ove patosnice su izuzetnog kvaliteta i pružaju vrhunsku zaštitu unutrašnjosti vašeg vozila. Bez neprijatnih mirisa, ove tipske patosnice su dizajnirane da savršeno odgovaraju navedenom modelu automobila.

U setu se nalaze dve prednje i dve zadnje patosnice, koje se lako instaliraju i ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije. U slučaju da vaš model automobila zahteva samo prednje patosnice, set može sadržati samo njih. Prednje dve patosnice su opremljene fiksatorima koji će osigurati da ostanu čvrsto na mestu i spreče eventualno pomeranje.

Zubri gumene patosnice dolaze u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Ovaj set patosnica poseduje modern dizajn koji će se savršeno uklopiti u enterijer vašeg Skoda Enyaq IV (2021-). Patosnice imaju precizne dimenzije koje se nedvosmisleno odnose na vaš tip vozila.

Kada je u pitanju otpornost i dugotrajnost, Zubri gumene patosnice su na visokom nivou. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja, što je od velike važnosti kod automobila koji se često koriste. Ove patosnice su izrađene od kvalitetne gume visoke gustine, koja je izuzetno fleksibilna i izdržljiva.

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava da unutrašnjost vozila ostane čista i zaštićena od prljavštine i vlage. Gumene patosnice su vrlo jednostavne za održavanje i neće ispustiti neprijatne mirise poput nekih patosnica lošijeg kvaliteta. Ove patosnice su TUV sertifikovane, što znači da su prošle stroge testove kvaliteta i bezbednosti.

Uvezeno iz Češke, ovaj set gumenih patosnica po vrlo pristupačnoj ceni pruža izuzetnu vrednost za novac. Naša kompletna ponuda gumenih i tepih patosnica omogućava vam da pronađete savršen dodatak za vaše vozilo.

Kada sam isprobao ove gumene patosnice na mom Skoda Enyaq IV (2021-), bio sam veoma zadovoljan njihovim performansama. S obzirom na to da često koristim automobil za vožnju u različitim uslovima, bilo je važno da patosnice pruže efikasnu zaštitu unutrašnjosti od prljavštine i vlage. Zubri gumene patosnice su se pokazale kao odličan izbor.

Jedna od najvažnijih stvari koje sam primetio kod ovih patosnica je njihov kvalitetan materijal. Izrađene od visoko guste gume, patosnice su izuzetno postojane i dugotrajne. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana, što je sjajan dodatak za dugotrajnu upotrebu. Ovakva izdržljivost je posebno važna kada često ulazim i izlazim iz vozila.

Instalacija patosnica je bila veoma jednostavna. Zahvaljujući tačnim dimenzijama i tipskom dizajnu, patosnice su se savršeno uklopile u enterijer mog Skoda Enyaq IV (2021-). Fiksatore na prednjim patosnicama sam pričvrstio kako bih osigurao da ostanu na mestu tokom vožnje. Nisam primetio nikakvo pomeranje ili klizanje, čak ni prilikom oštrog kočenja.

Osim njihove funkcionalnosti, gumene patosnice pružaju i estetski dodatak unutrašnjosti mog vozila. Crna boja patosnica se odlično slaže sa enterijerom, stvarajući skladan izgled. Visina ruba od 12mm je bila dovoljna da zaustavi prljavštinu i vlagu, čuvajući pod vozila čistim i suvim.

Ono što mi se takođe svidelo kod ovih patosnica je njihova laka upotreba i održavanje. Kada se pojavi prljavština ili vlaga, jednostavno ih izvadite iz vozila i operite vodom. Ne morate se brinuti da će patosnice ispustiti neprijatne mirise, što je veoma važno za održavanje svežeg mirisa unutrašnjosti.

Ponosan sam što mogu da preporučim Zubri gumene patosnice svim vlasnicima Skoda Enyaq IV (2021-). Na osnovu mog iskustva, ove patosnice pružaju izuzetnu vrednost za novac i zaštitu unutrašnjosti vašeg vozila. Precizne dimenzije, vrhunski materijali i funkcionalni dizajn čine ih idealnim izborom.

Ne propustite priliku da unapredite iskustvo u vožnji sa ovim vrhunskim gumicama! Nabavite svoj set Zubri gumenih patosnica za Skoda Enyaq IV (2021-) danas!

Napomena: Navedena cena je za 1 set gumenih patosnica.


No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja