рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Seat Ibiza (2017-) – Zubri 221171

3.780 рсд

SKU: GTC1663 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE SEAT IBIZA (2017-) – ZUBRI 221171

Gumene patosnice vrhunskog kvaliteta bez neprijatnih mirisa

Auto patosnice su izuzetno važan dodatak za održavanje čistoće i urednosti unutrašnjosti vašeg vozila. Ove gumene patosnice za Seat Ibiza (2017-) pružaju vrhunsku zaštitu podnog prostora, istovremeno pružajući elegantan izgled.

Patosnice su proizvedene od visoko kvalitetne gume visoke gustine koja je izuzetno fleksibilna. To znači da će se lako oblikovati prema konturama vašeg vozila, osiguravajući savršeno prianjanje i zaštitu od vlage, blata, snega i drugih nečistoća. Takođe su TUV sertifikovane, što dodatno garantuje njihovu kvalitetu i sigurnost.

Savršeno prileganje za vaš Seat Ibiza

Sve gumene patosnice su po meri dizajnirane za određene modele automobila, uključujući Seat Ibiza (2017-). To znači da će se patosnice savršeno uklopiti u prostor za stopala vašeg vozila, pružajući potpunu pokrivenost i zaštitu.

Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, osim ako je specifično navedeno da set sadrži samo prednje dve patosnice. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnica. Fiksatore na prednje dve patosnice dodatno učvršćuju i sprečavaju njihovo pomeranje. Patosnice su jednostavne za postavljanje i ne zahtevaju nikakve modifikacije.

Moderan dizajn sa visokim rubom za čist enterijer

Auto patosnice imaju modernu i elegantnu estetiku koja će se uklopiti u unutrašnjost vašeg Seat Ibiza. U zavisnosti od modela i tipa vozila, patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji.

Visina ruba patosnice od 12mm dodatno osigurava čistoću unutrašnjosti vašeg vozila, sprečavajući prljanje tepiha ili podne obloge. Ova karakteristika je neophodna, posebno u vlažnim uslovima ili tokom zimskih meseci kada su prljavština, blato ili sneg česti.

Lakše održavanje i bezbednost odobrena od strane Evropske Unije

Gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje, što znači da možete lako očistiti nečistoće ili fleke jednostavnim brisanjem. Takođe nisu podložne neprijatnim mirisima koji se često javljaju kod patosnica lošijeg kvaliteta.

Važno je napomenuti da su svi materijali koji se koriste pri proizvodnji ovih auto patosnica odobreni od strane Evropske Unije i nalaze se na bezbednosnoj listi materijala (MSDS). To vam daje dodatnu sigurnost da koristite proizvod koji je u skladu sa najvišim sigurnosnim standardima.

Specifikacija (ako dostupna):

Zemlja uvoza: Češka

Prednosti

  • Vrhunski kvalitet bez neprijatnih mirisa
  • Savršeno prileganje za Seat Ibiza (2017-)
  • Moderan dizajn sa visokim rubom za čist enterijer

Pokažite pažnju prema svom automobilu i obezbedite mu vrhunsku zaštitu i estetiku. Nabavite gume patosnice za Seat Ibiza (2017-) i uživajte u čistom i urednom enterijeru.

Poručite odmah i zaštitite svoj automobil!

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja