рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Seat Altea Freetrack (2007-2015) – Zubri 216934

3.780 рсд

SKU: GTC2051 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE SEAT ALTEA FREETRACK (2007-2015) – ZUBRI 216934

Gumene patosnice vrhunskog kvaliteta, bez neprijatnih mirisa.

Automobilske patosnice su posebno dizajnirane za Seat Altea Freetrack (2007-2015), koje će vam pružiti vrhunsku zaštitu i udobnost pri vožnji. Ove gumene patosnice su tipske, originalne i precizno odgovaraju modelu i tipu vašeg vozila.

Modernog dizajna i visokih performansi

Gumene patosnice su dostupne u bojama crna, antracit (tamno-siva) ili bež, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje patosnice, kako biste pokrili sve delove unutrašnjosti vašeg automobila. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana za produžen vek trajanja.

Precizne dimenzije za savršeno prianjanje

Ove gumene patosnice imaju fiksatore na prednjim dve patosnice radi dodatne sigurnosti i sprečavanja klizanja. Fiksatori su prisutni samo na patosnicama gde je to fabrički predviđeno. Njihova visina od 12mm omogućava zadržavanje nečistoća i vlage na samim patosnicama, čime se čuva čistoća i očuvanost unutrašnjosti vozila.

Jednostavno održavanje i izuzetna fleksibilnost

Gumene patosnice su izrađene od visoko kvalitetne gume visoke gustine, koja je izuzetno fleksibilna i trpe otpor prilikom korišćenja. One su izuzetno lake za održavanje i ne emituju neprijatne mirise kao neke patosnice nižeg kvaliteta.

Bezbednost i sertifikacija

Ove gumene patosnice su TUV sertifikovane i sve komponente koje se koriste pri njihovoj proizvodnji su odobrene od strane Evropske Unije. Bezbednost i kvalitet su nam prioriteti, zato možete biti sigurni da su ove patosnice bezbedne za vas i vašu porodicu.

Specifikacije proizvoda:

  • Tip: Gumene patosnice
  • Model: Seat Altea Freetrack (2007-2015)
  • Boje: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež, u zavisnosti od modela.
  • Set sadrži: 2 prednje patosnice, 2 zadnje patosnice (u zavisnosti od modela i tipa vozila, može biti dostupan i set sa samo prednjim patosnicama)

PREDNOSTI

  • Vrhunski kvalitet: Gumene patosnice su izuzetnog kvaliteta i pružaju dugotrajnu zaštitu i udobnost.
  • Precizno prilagođene: Tipske patosnice su originalne i savršeno odgovaraju modelu i tipu vašeg vozila.
  • Sigurnost i stabilnost: Fiksatori na prednjim dve patosnice sprečavaju klizanje i pomeranje patosnica.

Sada je pravo vreme da svoj Seat Altea Freetrack unapredite sa ovim kvalitetnim gumicama koje će vam pružiti zaštitu i udobnost kakvu zaslužujete. Ne samo da će vaše vozilo izgledati bolje, već će biti i lakše održavati čistim.

Naručite set guminih patosnica za vaš Seat Altea Freetrack odmah i uživajte u kvalitetu i praktičnosti koje pružaju.

Slobodno kontaktirajte našu podršku ukoliko imate dodatna pitanja.


No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja