рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi

  • +(381) 64 8620671

Gumene patosnice Seat Altea (2004-2015) – Zubri 214201

3.780 рсд

SKU: GTC2048 Kategorije: ,

GUMENE PATOSNICE SEAT ALTEA (2004-2015) – ZUBRI 214201

Gumene patosnice za Seat Alteu (2004-2015) su odličnog kvaliteta, bez neprijatnih mirisa. One su tipske, originalne i nedvosmisleno odgovaraju za navedeni tip automobila. Patosnice su dostupne u crnoj, antracit (tamno-sivoj) ili bež boji, u zavisnosti od modela i tipa vozila. Set patosnica se sastoji od dve prednje i dve zadnje tipske patosnice, mada, u nekim slučajevima, set može da sadrži samo prednje dve patosnice.

NAPOMENA: Specifični model patosnica može biti dostupan samo za prednje delove vozila.

Gumene patosnice su modernog dizajna, sa preciznim dimenzijama koje savršeno odgovaraju vašem vozilu. Pričvršćuje se za vozilo uz pomoć unapred instaliranih fiksatora na prednjim patosnicama, kako bi se dodatno učvrstile i sprečilo njihovo pomeranje. Važno je naglasiti da samo određeni modeli vozila poseduju fabričke fiksatore. Pored toga, vozačeva patosnica je dodatno ojačana kako bi se produžio vek trajanja patosnice.

Gumene patosnice ne zahtevaju nikakve dodatne modifikacije prilikom postavljanja. Svaka garnitura patosnica savršeno odgovara tipu vozila za koji je proizvedena.

Rub patosnice ima visinu od 12mm, što dodatno osigurava čistoću enterijera vašeg vozila. Ove gumene patosnice su izuzetno lake za održavanje i nemaju neprijatne mirise koje često imaju patosnice lošijeg kvaliteta.

Gumene patosnice su proizvedene od kvalitetne gume visoke gustine, što ih čini izuzetno fleksibilnim. Takođe, važno je napomenuti da su ove patosnice TUV sertifikovane, a svi materijali korišćeni pri njihovoj proizvodnji se nalaze na bezbednosnoj listi materijala (MSDS), odobrenoj od strane Evropske Unije.

Specifikacije:

  • Tipske gumene patosnice
  • Materijal: Kvalitetna guma visoke gustine
  • Visina ruba: 12mm
  • Set sadrži dve prednje i dve zadnje patosnice
  • Fiksatori na prednjim patosnicama
  • Boja: Crna, antracit (tamno-siva) ili bež (u zavisnosti od modela i tipa vozila)
  • Bez neprijatnih mirisa
  • Lako održavanje
  • TUV sertifikovane

Dostava: Isporuka se vrši iz Češke.

Pogledajte našu kompletnu ponudu gumenih i tepih patosnica na OXO MARKET.

PREDNOSTI

  • Precizan dizajn koji savršeno odgovara tipu vozila
  • Dodatno učvršćivanje uz pomoć fiksatora na prednjim patosnicama
  • Ojačan rub vozačeve patosnice za produžen vek trajanja

Napomena: Specifični model patosnica može biti dostupan samo za prednje delove vozila.

ZAŠTO ODABRATI GUMENE PATOSNICE ZA SEAT ALTEU (2004-2015)?

Gumene patosnice za Seat Alteu su izuzetno praktičan dodatak vašem automobilu. Uz njih, možete biti sigurni da ćete očuvati čistoću i kvalitet enterijera vašeg vozila. Uz redovno održavanje, gumene patosnice će trajati dugo vremena, pružajući vam udobnost i zaštitu prilikom vožnje.

Dizajn ovih patosnica je pažljivo osmišljen kako bi se savršeno uklopio u enterijer Seat Altea automobila. Bez obzira na boju koju odaberete (crnu, antracit ili bež), gumene patosnice će se spojiti sa stilom vašeg vozila, dodajući mu sofisticiranost.

Uvek možete biti sigurni u kvalitet i performanse ovih gumenih patosnica. Kvalitetna guma visoke gustine omogućava im da se savršeno prilagode površini poda vašeg vozila, sprečavajući prljanje i habanje originalnog prostirke. Takođe, visina ruba od 12mm pruža dodatni nivo zaštite od nečistoća i vlage.

Poznato je da neke patosnice od gume imaju neprijatan miris, ali to nije slučaj sa ovim modelom. Gumene patosnice za Seat Alteu nemaju neprijatan miris i možete biti sigurni da će vaše vozilo uvek imati svež i prijatan miris.

Upravljanje i vožnja su laki i sigurni, jer patosnice ostaju čvrsto postavljene na mestu, zahvaljujući unapred instaliranim fiksatorima na prednjim patosnicama. Vozačeva patosnica je dodatno ojačana, pružajući još veću izdržljivost i otpornost na habanje.

Gumene patosnice za Seat Alteu ne zahtevaju nikakve modifikacije prilikom postavljanja. Jednostavno ih postavite u vozilo i uživajte u svim pogodnostima koje pružaju.

NARUČITE OVE GUMENE PATOSNICE VEĆ DANAS!

Naručite gumene patosnice za Seat Alteu (2004-2015) već danas i obezbedite udobnost, zaštitu i trajnost za vaše vozilo. Uverite se sami zašto su ove patosnice tako popularne među vozačima.

Naručite odmah

NOVA DIMENZIJA U ZAŠTITI VAŠEG VOZILA

No reviews to show

BESPLATNA DOSTAVA

Za porudžbine naručene isključivo preko sajta. Ukoliko vaš račun za kupljenu robu iznosi iznad 20.000,00 din troškovi dostave kurirske službe idu na naš račun. Ovo važi isključivo za fizička lica.

POVRAT U ROKU OD 14 DANA

Za porudžbine naručene preko sajta. U roku od 14 dana možete vratiti robu ako vam se ne dopadne. Novac će vam biti vraćen nazad ukoliko niste oštetili proizvod.

GARANCIJA DO 2 GODINE

Uređaji marke PROSTO, ISKRA, HOME, SAL, HAUS imaju garanciju od 25 meseci i obezbeđen servis.

RADNO VREME

Vreme kada ćete napraviti i poslati porudžbinu nije vezano za naše radno vreme. Porudžbinu možete napraviti i poslati u bilo koje doba dana, bilo kada u nedelji.

OXO MARKET - Copyright © 2023 Sva prava zadržana.
Mapa Sajta
Politika Privatnosti
Uslovi Korišćenja